All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

TUGA DO NEBA: Žika i Ana Todorović sahranili sina jedinca koga su čekali 16 godina

I kamen bi zaplakao: Na Novom groblju u Beogradu juče je održan ispraćaj za kremaciju jedinca slavnog glumca koji je iznenada preminuo pre pet dana

Trogodišnjem Dejanu, sinu poznatog srpskog glumca Srđana Žike Todorovića (52) i njegove supruge Ane, koji je iznenada preminuo u sredu uveče, poslednje zbogom juče su uputili njegovi neutešni roditelji i porodica,

kao i stotinak ljudi.

DEJAN TODOROVIĆ 2014-2017, FOTO: DADO ĐILAS
Na Novom groblju u Beogradu održan je ispraćaj za kremaciju, a Žiki i Ani reči utehe pružili su Srđan i Goran Đoković, Branka Pujić, Eva Ras, Andrija Kuzmanović i drugi. Da podrže kolegu u najtežim danima, zajedno su stigli njegovi drugari s klase Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović Pele, Anica Dobra i Nataša Ninković.

Nesrećni roditelji malog Dejana držali su se dostojanstveno, pokušavajući da budu jaki u crnim danima za porodicu Todorović.

– Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem, jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život! Sve što smo imali. Nikakva bolest, ništa tu nije bilo. Doktori kažu iznenadna smrt – rekla je za Kurir Ana Todorović.

1 / 7 FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Žika i Ana su sina Dejana dobili 2014. godine, nakon 16 godina zajedničkog života i borbe za potomstvo. Iako Todorović nije voleo da priča o svom privatnom životu, u novembru prošle godine ipak je kazao da mu se život promenio otkad je dobio sina Dejana.
– Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve mi je drugačije, sve mi je novo. Nema više izlazaka, nema više zezanja, odgovornost je mnogo veća – rekao je tada Todorović.

BIĆE PORED DEDA BORE

Urna malog Dejana biće za desetak dana položena pored njegovog dede Bore Todorovića. S obzirom na to da dečakov slavni deda leži u Aleji velikana, za to je potrebno da se sačeka odobrenje Grada Beograda.

dijaspora.news/kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top