All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

TRAMPOVA POBEDA JE POČETAK PROPASTI SOROŠA: Američka nova politika trn u oku tajnog vladara sveta

Izborom Donalda Trampa kao predsednik Sjedinjenih Američkih Država i Bregzita u Velikoj Britaniji, počinje da se pojavljuje obrazac prema kojem Džordž Soroš i njegove organizacije počinju da tonu, piše portal Filozofi of metriks.

U tekstu koji je potpisao JC Collins kaže se da je konkretne dokaze za ovu tvrdnju teško naći “zbog same prirode takve operacije” ali da postoji veliki broj sporednih dokaza.

SOROSEVA TAJNA VEČERA Okupio bogataše sa samo jednim ciljem: SRUŠITI TRAMPA!

U tekstu se pominje da je “zapad vodio puč koji je zbacio demokratski izabranu vladu Ukrajine” u šta je Soroš bio umešan kako bi Vladimir Putin bio sprečen da ima kontrolu protoka prirodno gasa u Evropu.
Autor pominje da je nakon puča u Ukrajini sin Džoa Bajdena seo na čelo kompanije za prirodni gas u istočnoj Ukrajini. “Bajdenovi su predstavnici američkog establišmenta i služe interesima Džordža Soroša. To ovako funkcioniše. Establišment koristi svoje da se infiltrira i preuzme biznis i industriju naroda iznutra”, piše u tekstu.

ČOMSKI UPOZORIO Tramp će čovečanstvo dovesti na IVICU PROPASTI!

“Soroš je takođe bio direktno uključen u pokušaju svrgavanja Bašara al Asada u Siriji. Postoji mnogo razloga za to. Sirija je u skladu sa Rusijom, neprijateljem Soroša. Ali Asad takođe predstavlja problem za poslovne interesu Soroša i Klintonovih, zajedno sa drugima u američkom establišmentu”, piše autor.

On objašnjava da je glavni problem prirodni gasovod koji je trebalo da poveže Katar sa Evropom, putujući kroz Saudijsku Arabiju, Siriju i Tursku. Navodno su u ovaj gasovod uložili Klintonovi i drugi iz američkog establišmenta, a problem je nastao kada je Asad odbio da gasovod pređe preko njegove zemlje.

Dok je plan Soroša i američkog establišmenta bio da preko ovog gasovoda “čuva Evropu” od ulaska u Evroazijsku uniju, koja je sve važnija u globalnom okviru upravljanja.

BAKA MILKA (85) IZ GROCKE ČUVALA DECU TRAMPU: Naučila sam ga da broji i psuje na srpskom!

“Džordž Soroš je takođe bio instrument u manipulisanju zapadne politike prema Rusiji i Kini uopšte. Gomilanje NATO na granicama Rusije se odvija u isto vreme kada i pokušaj državnog udara u Turskoj i Ukrajini, uz rat u Siriji. Sada počinju da se pojavljuju dokazi da su Klintonovi i Soroš bili uključeni u pokušaj državnog udara u Turskoj”, kaže autor i dodaje da Erdoganovi pokušaji da izgladi odnose sa Rusijom ozbiljno utiču na interese Soroša, uključujući pretnje da se put migranata skrene u Evropu.

SRPSKA OČEKIVANJA OD TRAMPA NEREALNA Novi američki predsednik neće vratiti Kosovo

Autor pominje da je Bregzit bio prvi očigledan potez protiv Džordža Soroša i njegovog američkog establišmenta.
“Ovo je praćeno izborom Donalda Trampa. Trampova platforma predstavlja direktan napad na organizaciju i strategiju Džordža Soroša. Uz Bregzit, Trampova politika će biti smanjenje i zaustavljanje imigracije iz podržanih terorističkih naroda. Može se pretpostaviti da su to narodi koji su u savezu sa Sorošem”, piše on.

“Tramp je takođe otvoreno izjavio da će biti spreman da radi sa Rusijom i uništi ID vraćajući stabilnost na Bliskom istoku. Moja procena je da će to uključivati uklanjanje Kuće Sauda i uspostavljanje jačeg Izraela”, piše Collins i dodaje da su Fond za otvoreno društvo i većina zavisnih organizacija, sada otvoreno protiv izraelskih operacija.

Profesor koji je predvideo Trampov trijumf ima novo predviđanje, još NEVEROVATNIJE

“Antiizraelske akcije Soroša su u direktnom sukobu sa podrškom koju Tramp kaže da će dati Izraelu”, zaključuje autor i dodaje da bi zajednički napor Trampa i Putina za mir na Bliskom istoku bio veliki gubitak za Soroša.
“Tramp će se okretati ka alternativama NATO-a. Rusija je pozvala Tramp da ukloni NATO trupe sa njenih granica.

Ovo će se verovatno dogoditi i odgovara zajedničkim vojnim akcijama u Siriji i širom Bliskog istoka” kaže Collins i dodaje da je očigledno da jača Evroazijska unija što predstavlja udarac američkom establišmentu i Sorošu.
“Postaje sve jasnije da Džordžu Sorošu i onima koji su koristili obe američke političke stranke ponestaje mesta za skrivanje”, smatra on.

“Soroševi pokušaji da preinači odluku izbora u SAD će propasti kao što su propali i njegovi napori da montira i manipuliše stvarima u vrhu vlasti sve do izbora. Trebalo bi da bude jasno da ovaj otpor Soroša i establišmenta nije samo ustanak naroda. Postoji moć iza ove opozicije i novi osećaj nacionalizma koji pokreće mase. Soroš pokušava da vodi svoje mase. Dve mase koje se protive jedne drugima bi moglo da znači građanski rat. Ali ne mislim da će se to desiti. Sile već rade da bi se uklonio Soroš i njegova mreža fondacija i organizacija iznutra i spolja”, piše Collins.

Autor zaključuje da je veliki rat između dva svetska igrača izbegnut, ali da rizik od malih ratova i dalje ostaje.
“Šahovski igra nije završena, a još uvek bi moglo da bude žrtava na obe strane”, zaključuje autor.

tramp

Izvor: kurir

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top