All for Joomla All for Webmasters
Magazin

TAJNE NOVE GODINE: Staro ELIMINIŠITE da bi NOVO moglo da uđe u vaš život!

Eliminisanje prošlosti radi bolje budućnosti podrazumeva pripreme za doček Nove godine.

Kada želimo da uđemo u nešto novo, prethodno je neophodno da raskrstimo sa starim. Pre ulaska u novu životnu fazu, stare stvari, događaje i dešavanja treba da na pravi način ostavimo iza sebe, da ih otpustimo od sebe i budemo prijemčivi za nešto novo.

Nove godine treba da željno iščekujemo uz nove nade i ciljeve. A, na njima treba i raditi.

Svaka osoba treba da nauči da vlada energijama oko sebe. Naši preci su to znali od davnina i prenosili su naučeno svojim naslednicima, ali se vremenom taj običaj izgubio. Sada su nivoi dve vladajuće energije (energije neba i energije zemlje) takvi da svi mi treba da počnemo da se usklađujemo sa njima. Ako se staro ne postavi tamo gde mu je mesto, onda ni novo neće doći gde i kako treba!

Pre dočeka
1. Dan pred doček je nekretninu potrebno u celosti očistiti. Nakon normalnog sređivanja, obavezno ovlaš prebrisati sav nameštaj, štokove vrata i prozora rastvorom: morska so + voda + jabukovo sirće, kako biste pročistili i otklonili memoriju starih dešavanja.
2. Posebnu pažnju treba obratiti na sređivanje kuhinje i kuhinjskih elemenata. Šporet – prihodi, rerna – nenaplaćeni dugovi, sudopera – loše vesti, frižider – novac. Ako je bilo koji deo neuredan i prljav, osim navedenih negativnih implikacija postoji mogućnost da neki član familije ima problem sa zdravljem u toku godine.
3. Svaki komad nameštaja nemojte da vraćate tačno na isto (prethodno) mesto. Neka razlika u odnosu na prethodnu poziciju bude barem 1 cm. Time pokrećete stagniranu energiju.
4. Sva vrata podesite tako da se otvaraju u luku od 90 stepeni (bez čiviluka i nereda iza istih – to važi za svaku sobu ponaosob). Vrata predstavljaju nove mogućnosti (svaka osoba ima pripadajuća vrata sobe u kojoj boravi). Ako se vrata ne otvaraju po pravilu „90 stepeni“, tada ni dovoljna količina sreće neće proći kroz njih.
5. Stvari koje vam ne trebaju od odeće i obuće obavezno poklonite ili bacite, ne zadržavajte ih. U novu godinu uđite sa barem jednim novim komadom obuće ili odeće na sebi.
6. Tajna kaže da, ukoliko želite prosperitetnu novu godinu, kupite ukrasno i lepo, novo posuđe koje ćete postaviti na trpezarijski sto. Ako konzumirate obroke iz prelepog posuđa, možete očekivati procvat, obilje i blagostanje tokom čitave godine.
7. Pripremite lepo dekorisanu trpezu, bez obzira da li ćete Novu godinu dočekati van doma. Neka Vaša trpeza izgleda bogato. U novu godinu treba ući uz bogatu trpezu, kako bi ista bila prosperitetna.
8. Napišite pismo Deda Mrazu u kome ćete navesti lične želje i stavite ga ispod jelke. Nije bitno koliko godina imate, bitno je da shvatite poentu pisane forme Vaših želja: dokumentujući želje u vidu pisane reči, stvarate frekvenciju grupisanja čestica želja, koje se vremenom spajaju i stvaraju materijalno obličje istih. Svakim oblikom pisanja aktivirate realizaciju ciljeva.

Nakon dočeka (u 00:08h)
1. Otvorite prozor
Ako ponoć dočekujete u Vašem domu, nakon čestitanja, vatrometa i pesme, treba otvoriti najveći prozor u dnevnom boravku i poželeti dobrodošlicu novoj godini. Obratiti se energiji neba i reći da očekujete lepa dešavanja, dobre prihode i sreću u domu.
Nakon toga se opustite, udahnite duboko i osetite pozitivnu energiju!

2. Kreirajte film
Kada se probudite, prvog jutra nakon dočeka, u ležećem položaju udahnite duboko, opustite se i kreirajte vizuelizaciju u kojoj ćete videti samo pozitivne događaje koji dolaze u Vaš život u toku novozapočele godine. Treba stvoriti slikoviti prikaz svih željenih segmenata i, bez izuzetka, videti i osetiti sebe u njima, kao srećnu i zadovoljnu osobu.
3. Prvi događaj
Ono što se bude dešavalo tokom prvog dana nakon dočeka predstavljaće bazu energije za čitavu godinu. Zato sami napravite i osmislite pozitivna dešavanja, smeh, prijatelje i drage ljude sa kojima ćete taj dan provesti. Bez ružnih reči, negativnih emocija, ljutnje, nervoze i besa.
4. Tegla želja
Nekoliko dana nakon ulaska u novu godinu, odaberite teglu u koju ćete ubaciti ispisane papiriće sa Vašim željama i onim što želite da Vam se dogodi. Ova teglu je potrebno puniti i čuvati do narednog dočeka. Na kraju godine, dan pred doček, potrebno je izvaditi papiriće i proveriti šta se od zapisanog ostvarilo. Pravilo je da svaku želju zapisujete u sadašnjem vremenu (tj. prezentu).

Dijaspora.news Sandra Drinčić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top