All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

Svi koji žele brak, a ne mogu da pronađu idealnog partnera treba da izgovore OVE MOĆNE RIJEČI i desiće se čudo!

S godinama sve češće razmišljamo o stvaranju porodice, braku, ali nekada nije lako pronaći pravog partnera. Za sve one koji bi htjeli da uskoro stanu na “ludi kamen”, a smatraju “da im se ne da” valjalo bi da izgovore ove molitve. Vjeruje se da one privlače srodnu dušu u živote onih koji ih izgovaraju.
Ipak, nije dovoljno samo mehanički izgovoriti molitvu, već iskreno, iz dubine srca i sa dubokom vjerom ostati nakon toga.

Molitva za udaju

Gospode, Bože Vječni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene. Od Tebe biva da se žena sjedinjuje sa mužem radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa čovjekom koji me razumije i kom bih mogla sve reći. Sjedini me sa takvim koji bi me iskreno, supružanski ljubio cijelog života. Daj Gospode da me pronađe onaj koji razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti. Daruj mi Gospode ženika koji će uvijek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje tijelo.

Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni duhom i tijelom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i uporopaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onome koga traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj djeci. Amin!

Molitva za ženidbu

Gospode, Bože Vječni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene. Od Tebe biva da se muž sjedinjuje sa ženom radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa ženom koja me razumije i kojoj bih mogao sve reći. Sjedini me sa takvom koja bi me iskreno, supružanski ljubila cijelog života. Daj Gospode da pronađem onu koja razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti. Daruj mi Gospode nevjestu koja će uvijek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje tijelo.

Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni dušom i tijelom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i upropaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onoj koju traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj djeci. Amin!

Izvor

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top