All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Suđenje MONSTRUMU IZ HRVATSKE: David je iskasapio trudnu Kristinu (18), a njegov otac NUDIO JE PARE roditeljima žrtve

U nastavku suđenja Davidu Komšiću (20) i njegovim prijateljima Arjanu (23) i Armendu Redžepiju (23) kao i Filipu Filipoviću (23) na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu pod velikim merama bezbednosti svedočili su roditelji Kristine Krupljan, devojke čiji je auto sa društvom Komšić demolirao na Bukovačkom putu tri meseca pre nego što će ju ubiti.

– Bio je 27. novembar 2016. godine u 6.05 sati kada me je pozvao bivši suprug i rekao da je ćerka imala saobraćajku. Došao je po mene i otišli smo u KB Dubrava. Kristinu smo zatekli na rengenu. Izveli su ju napolje u kolicima. Imala je okovratnik na sebi. Rekla nam je da su ju David, braća Redžepi i Filip napali tog jutra na Bukovačkoj i da su ju tukli i porazbijali auto. Da joj je Arjan uzeo mobilni koji sam ja platila 7000 kuna uz ugovornu obvezu od 2 godine, a David da joj je iščupao retrovizor. Sa njom smo zatim otišli u policiju u Petrovu kako bi prijavili događaj – kroz suze je ispričala Vesna Krupljan, majka ubijene Kristine otkrivši potom dva detalja kojima se “pobijaju” tvrdnje četvorice okrivljenih, a koji se za napad ne smatraju krivima.
– Neda Redžepi, majka dvojice okrivljenih, poslala mi je u junu prošle godine SMS da li želim 7000 kuna ili da mi kupi isti Samsungov mobilni. Htela je da povučem ovu prijavu za Bukovačku jer je rekla da nema para za suđenje. Odbila sam. Pa mi je u januaru 2018. Ivo Komšić poslao poruku da će dati po 1000 evra meni i bivšem mužu, i platiti ostatak duga za Samsung kako ne bi bezveze davali novac advokatima. Bilo je to nakon dizanja ove optužnice – dodala je ona, a zatim je prepričala kako joj je ćerka opisala napad.

– Arjan je Kristini ono jutro kad je napadnuta, uzeo mobilni dok je pokušala da zove policiju. Istrgnuo joj ga je, a u policiji je rekao da ga je bacio u kanalizaciju. Na kraju je policiju zvao prolaznik. Inače, kamere na raskrsnici Bukovačke i Maksimirske su snimile kako Armend vozi Komšićev auto, a iza ide Opel Astra – zaključila je Vesna Krupljan, a posle nje sličnu izjavu samo iz svoje verzije je dao i otac pokojne devojke.
– Rekla mi je da su joj razbili auto, da su je gurali, čupali za kosu i vukli napolje, uzeli su joj telefon. Bila je povređena, puna posekotina od stakla i krhotina u kosi. Svega se sećam kroz maglu. Na tabletama sam – rekao je on.

Kako je navedeno, prema optužnici, njih četvorica su napali Kristinu oko 5.40 ujutru i tom priliku su na njenom autu pričinili veliku materijalnu štetu, dok su nju samu podvrgnuli maltretiranju i fizičkoj torturi, zbog čega je Kristina 22. februara 2017. dala izjavu kod državnog tužioca. Nažalost, iste večeri je smrtno stradala usled krvavog i monstrouzog pira počinjenog od strane Komšića.

dijaspora.news/Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top