All for Joomla All for Webmasters
Društvo

Stravična svedočenja putnika koji su doživeli eksploziju u autobusu 78: Strašan prizor, čelo joj je bilo skroz u krvi koja se slivala niz lice!

Jedan od svedoka nesreće koja se dogodila na Dedinju kada je u autobusu na liniji 78 eksplodirao kompresor na srednjim vratima vozila posvedočio je da se začuo stravičan prasak i da su samo pukom srećom izbegnute žrtve.

“Čelo joj je bilo skroz u krvi koja se slivala niz lice. Imala je otvorenu ranu na glavi, ali je ipak bila svesna”, započinje priču jedan od očevidaca nesreće koji se zatekao u autobusu.

U nesreći je povređeno šest osoba, a prema rečima svedoka u autobusu se nalazila i jedna beba, koja srećom nije zadobila povrede, ali je njenoj majci savetovano da preventivno ode kod lekara kako bi detetu proverili sluh.

– Majka sa bebom od tek nekoliko meseci u krilu, sedela je nedaleko od žene na koju je kompresor pao. Osim što je bila vidno uznemirena i uplašena, majka, kao ni beba, nisu imale vidljive povrede – kaže za “Blic” i dalje uznemiren mladić zaposlen u kladionici pored.
On dodaje da je najgore prošla žena koja je imala otvorenu povredu na glavi, a koja je sedela tik uz srednja vrata autobusa, gde se nalazi kompresor za vazduh.

– Strašan prizor, čelo joj je bilo skroz u krvi koja se slivala niz lice. Imala je otvorenu ranu i bila je najteže povređena, ali ipak svesna. Radnice iz obližnje apoteke su odmah pritrčale i maramicama pokušale da zaustave krvarenje – kaže mladić.
Prema rečima očevidaca u autobusu je bilo dosta putnika, vidno potrešenih i u nevereci šta se zbilo.

– Čula sam strašan prasak, a zatim smo kolega i ja istrčali na ulicu i videli komade stakla na kolovozu i autobus koji se u tom trenutku zaustavlja malo niže od samog mesta nesreće. Odmah su se čuli krici ljudi, a mi smo im pritrčali u pomoć – priča za “Blic” Snežana, zaposlena u kafiću ispred koga se dogodila eksplozija.

Ona ističe da su uglavnom povređene žene starijih godina i potvđuje da je najtežu povredu imala žena sa otvorenom ranom na glavi.

 

 

Dijaspora.news/Bliconline

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top