All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

STRAVIČAN ZLOČIN U HOLANDIJI Bračni par iz Srbije pronađen mrtav u šumi, o retrovizor “mercedesa” okačene BOKSERSKE RUKAVICE

Muškarac (43) i žena (39), inače bračni par iz Srbije i roditelji petoro dece, ubijeni su iz vatrenog oružja pronađeni mrtvi u “mercedesu” u Midelburgu u Holandiji!

Ubijeni bračni par Čikarić (kako otkrivaju dosadašnja saznanja) pronašao je u grmlju, u četvrtak oko 9.30 sati, slučajni prolaznik.

Foto: youtube

Kako prenose holandski mediji, tela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihovog “mercedesa” bile okačene boksersek rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška.

Foto: youtube

Uviđaj na mestu zločina trajao je celog dana i završen je u petak oko 2.30 sati posle ponoći, a tela supružnika odneta su tek oko 22.30 sati.

Foto: youtube

Na noge se digla cela policija, a mesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima snimano i helikopterom.

Foto: youtube

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče, kada su se uputili u šumu, a za sada se ne isključuje mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

Kako se ispostavilo, njihova tela pronađena su na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom gradiću. Policija je obavestila socijalne readnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, i koje su smestili u centar za socijalni rad.

Kako prenose tamošnji mediji, bračni par je poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše, dok je muškarac dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.

Dijaspora.news/blic/twiter

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top