All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SRPSKI PINK PANTER SE POKAJAO, ALI MORA IZA REŠETAKA: Muž Maje Adrovac osuđen u Cirihu na 14 godina robije!

Ivan Adrovac (37), suprug Maje Adrovac i jedan od vođa grupe Pink Panter, koji je u martu 2016. godine uhapšen zbog sumnje da je u Švajcarskoj učestvovao u nekoliko pljački zlatara, osuđen je pred sudom u Cirihu na 14 godina robije.

Kako saznajemo, suđenje je održano protekle srede, a kako prenose švajcarski mediji, Adrovac je priznao krivicu, rekavši da se kaje zbog svih zlodela koje je počinio.

Podsetimo, Ivan Adrovac je uhapšen u martu 2016. na granici između Švajcarske i Austrije.
– Tri nedelje pre hapšenja osumnjiČeni Adrovac je sa dvojicom saučesnika opljačkao zlataru “Hari Hofman” u Cirihu. Tada su trojica razbojnika upala u zlataru i uz pretnju vatrenim oružjem, odnela nakit, dragulje i gotovinu iz kase u vrednosti od oko milion franaka. Posle pljačke su pobegli, ali je Adrovac uhapšen dok je pokušavao da prebegne iz Švajcarske u Austriju – objasnio je tada naš izvor i dodao da je Adrovac identifikovan kao vinovnik pljačke na osnovu DNK tragova, koje je ostavio na licu mesta.

Iako su srpski mediji tada spekulisali da je Adrovac uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva vlasnika “Luke Beograd” Milana Beka, ispostavilo se da je pao zbog pljački “Pink Pantera”.

(dijaspora.news/Kurir.rs/D.S./Foto: Privatna arhiva)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top