All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

SREĆAN ROĐENDAN, MINJA! Svi ste ga voleli, a danas je napunio 78 godina!

Popularni kompozitor i TV autor Milan Minja Subota, danas proslavlja svoj 78. u rođendan. Ovo popularno TV lice u krugu svoje porodice i najbližih prijatelja proslaviće pored rođendana i još jednu godišnjicu braka sa svojom suprugom Brankom Jeremić Subota. Branka i Minja zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav osmog novembra davne 1978. a na pitanje za koji od ova dva datuma je prestao da broji godine Subota kaže:

– Vredi brojati godine i za jedno i za drugo. Oba su mi veoma draga jer mi godine prolaze u sreći i veselju sa mojom porodicom. Ispunjen mi je svaki dan. – kaže Minja koji nam zvuči veoma vedro i dodaje:

 – Moja supruga organizovala je porodični ručak, a uveče idemo sa prijateljima na večeru. Čestitke i pokloni pristižu sa svih strana i od mnogobrojnih prijatelja.

Milan nije želeo da nam otkrije šta mu je supruga kupila za rođendan pa je samo dodao da je važnije to što Branka brine o njemu.

-Neka ostane tajna šta mi je Branka kupila. Njoj je važno da sam ja uvek nasmejan, ispeglan i mirišljav, da je ručak ukusan, a meni sve to mnogo znači. – završava Subota.

https://www.youtube.com/watch?v=HSTPOxPBgs0

 (blic.rs)

 

IZDVAJAMO

To Top