All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Srbin otišao u Francusku da radi, ali tamo ga je sačekao PAKAO

Muškarac iz Srbije star 30 godina mesecima je u francuskom selu Gonfaron živeo kao rob!

On je izgladnjivan toliko da je izgubio čak 40 kilograma, a na najsvirepije načine je mučen mesecima, sve dok nije uhapšen monstrum koji mu je to radio – njegov prijatelj iz Srbije.

Nesrećni čovek napustio je našu zemlju i u potrazi za boljim životom otišao kod svog druga u Francusku. Prema pisanju lokalne štampe, uhapšeni muškarac takođe ima oko 30 godina, poreklom je iz Srbije, ali ima francusko državljanstvo.

On je 2015. boravio u Srbiji, gde je tražio nakog ko će mu pomagati u poslu. Bio mu je potreban radnik za montažu prozora, a nesrećni čovek, ne sluteći šta ga čeka, prihvatio je ponudu i ubrzo se našao u francuskoj varošici. U početku je sve izgledalo idilično.

– On je pre 14 meseci stigao u Gonfaron i smestio se u kući svog domaćina. U prvo vreme su se dobro slagali, ali se njihov odnos naglo pogoršao kada je posao krenuo loše – piše list „Francebleu“.

Izgladnjivanje i prebijanje je samo delić pakla kroz koje je prolazio ovaj čovek.

Foto: Tanjug / AP

Foto: Tanjug / AP

Stavljao mu je ruke na sto po kojem su bili posuti komadići stakla, a onda mu bejzbol palicom udarao po dlanovima.Takođe ga je tukao bokserom i ubadao nožem! Nasilje je vršio nad njim svaki dan. Ponekad je čak morao da spava na balkonu jer njegov “prijatelj” nije bio zadovoljan njime – prenosi list svoje izvore iz policije.

Prema rečima nesrećnog čoveka, njegov dželat je mučenje pravdavao time da nije radio dovoljno dobro i da je kriv što su izgubili kupce.

Kada je bio u zaista lošem stanju, čoveka je mučitelj odveo u bolnicu. Međutim, pošto nesrećni čovek nije govorio francuski jezik, monstrum je govorio u njegovo ime i pokušao da slaže o poreklu povreda. Lekari su bili šokirani i kao vrhunac u medicinskom izveštaju naveli da je žrtva imala slomljene obe podlaktice koje nisu srasle.

U istrazi koju vodi francuska policija moraće da se utvrdi i to kako je nesrećni čovek mesecima mučen, a da niko, osim preplašene mučiteljeve žene, nije ništa čuo, niti primetio, prenosi „Francebleu“.

(Telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top