All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Srbin napunio akumulatore s heroinom, Makedonci mu naši ogromnu količinu ove droge (FOTO)

Kada su drogu stavili na vagu, jezičak je pokazivao 6,9 kilograma

Nameru državljana Republike Srbije, čije ime nije saopšteno, da iz Turske, preko Grčke i Makedonije, prenese sedam kilograma heroina u Srbiju, u Novi Pazar, osujetili su makedonski carinici.

Srpski državljanin je iz Grčke u Makedoniju ušao pre tri dana. Kada je oko 20.15 časova sa svojim vozilom, srpskih registarskih tablica, stigao na granični prelaz Bogorodica, carinici su ga rutinski upitali da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu. Njegov odgovor je bio negativan, ali su carinici posumnjali da on ipak nešto krije, pa su počeli da “češljaju” vozilo.

Na njihovo iznenađenje, u vozilu su pronašli dva akumulatora “nafilovana” sa heroinom. Kada su drogu stavili na vagu, jezičak je pokazivao 6,9 kilograma.

Jedan akumulator je bio smešten ispod haube, a drugi u prtljažniku. Carinici su u njima pronašli ukupno 14 pakovanja oblepljenih sa selotejp trakom u kojima se nalazila braon praškasta materija. Carinski tester za drogu je pokazao da se radi o heroinu.

Neimenovani srpski državljanin je kasnije priznao da je heroin nabavio u Istanbulu sa namerom da ga prenese u Srbiju, u Novi Pazar.

Carinska uprava Makedonije je protiv njega podnela prijavu za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i puštanje u promet narkotičnih droga, psihotropnih supstanci i prekusora, a osumnjičeni je izveden pred sudiju u predhodnom postupku.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top