All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

SRBIN (27) IZREŠETAO POLICAJCA U AMERICI: Jovan je pravio buku po plaži, a kad je došla policija pripucao IZ ČISTA MIRA?! (FOTO, VIDEO)

Jovan Šišljagić (27) uhapšen je na Floridi zbog sumnje da je pucao u američkog policajca Vilijama Ejermana (50) u Džeksonvilu, preneli su američki mediji.

Šišljagić je ranjen u pucnjavi, a nakon kraće potrage policija ga je uhvatila.

View image on Twitter
Šišljagić koji ima i državljanastvo SAD, u sredu uveče je na lokalnoj plaži pravio buku i nered, a kada se pojavila policijska patrola, on je iz čista mira počeo da puca.

On je, prema pisanju medija, pripucao na policajca pre nego što je ovaj izašao iz kola i to iz čista mira.

Nakon što je Ejerman viknuo Šišljagiću da se preda i spusti oružje, on je nastavio da puca pogodivši policajca u nogu i karlicu.

Policajac je odmah prevezen u obližnju bolnicu i u stabilnom je stanju.

Šišljagić je u četvrtak ujutru sa zavojima na ruci i stopalu saslušan u tužilaštvu a sud bi protiv njega trebalo da podigne optužnica krajem avgusta.

View image on TwitterLokalni mediji pišu da je Šišljagić 2010. godine bio hapšen zbog posedovanja 20 grama marihuane i nasilničkog ponašanja. Ipak, tada je uspeo nekako da izbegne zatvorsku kaznu.

Jedan od komšija Derek Rovan ispričao je da je Šišljagić pre 3 godine proveo neko vreme u bolnici zbog mentalnih problema, a inače u kući gde živi sa roditeljima i rodbinom niko se nije javljao lokalnim medijima.

 

(dijaspora.news/Kurir.rs/Foto: Printscreen Twitter)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top