All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

ŠOKANTNO Toni Cetinski pregazio čoveka kolima!

Toni Cetinski danas je u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu. Osoba je, kako prenosi “Jutarnji”, umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se da li je smrt posledica nesreće ili nečeg drugog. Uviđaj je u toku.

 – Rovinjskoj je policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na putu. Policija je osigurala mesto događaja, a nakon obavljanja uviđaja će biti jasnije je li muškarac poginuo u nesreći ili je u pitanju nešto drugo – rekli su nam u Policijskoj upravi Istarskoj.
Nezvanično, reč je vrlo uskoj jednosmernoj ulici u kojoj je nemoguća brza vožnja, te da nije sigurno da li muškarac ležao na putu i u kakvom stanju. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su podigli automobil, koji se zaustavio na telu nesrećnog muškarca.

Na lice mesta stigao je i Tonijev otac, Mirko Cetinski, koji je bio u šoku. Kazao je da se radi o nesreći, te da je na tom putu nemoguće voziti brzo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top