All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ŠOKANTNO! STUDENT MILAN OPTUŽUJE: Doktor iz Švedske me držao kao roba! Pretio je da će me ubiti!

U samo nekoliko dana Milan Jevđić (24), student medicine, u očima javnosti je prešao put od heroja do negativca.

Njegova priča je i dalje u fokusu, a ljudi su u novim dilemama nakon što je juče optužio svog dobrotvora iz Švedske dr Dobricu Pavlovića da ga je tretirao kao roba.

Nakon izrečenih teških reči, doktor je izneo svoju verziju priče i rekao da će dokazati koliko novca je Milanu poslao za pet godina izdržavanja.

Ozbiljne optužbe

– Odnos je bio u najmanju ruku bizaran. Taj čovek je mene tretirao kao roba. Ja nisam mogao da imam svoje ja, svoj život. Odnos se bazirao na pretnjama batinama, ubijanjem. Pozove me na Vajber i govori mi tako gnusne stvari koje su mene – mladića od 24 godine, sramota da ovde ispričam. Govorio je: „Ako padneš ispit, visićeš na stubu na Terazijama“, „Nije ni čudo što su te se roditelji odrekli“. Tražio je da sve što u životu uradim mora da bude onako kako on želi. Da ne smem da odem negde dok on ne odobri, da ne smem s njegovim novcem da uradim bilo šta ako on to ne dozvoli – ispričao je Jevđić u gostovanju na televiziji.

On je priznao da je primao pomoć četiri i po godine, ali tvrdi da je ona u početku bila 100 evra, a zatim 300 evra mesečno. Povodom zamerki da je putovao, a pričao da nema šta da jede, Milan je odgovorio:

 

Sa ekskurzije... Jevđević obišao pola Evrope  SA EKSKURZIJE… JEVĐEVIĆ OBIŠAO POLA EVROPE FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– To famozno putovanje u Monte Karlo, gde sam potrošio „silne pare“, bila je studentska ekskurzija. Tura Italija – Španija – Francuska i koštala je neverovatnih 300 evra koje sam imao u tom trenutku, i to zahvaljujući baki svoje tadašnje devojke i podršci njene porodice. I tada me je „dobrotvor“ ucenio da ne smem otići na ekskurziju.

DR PAVLOVIĆ: Nije trebalo da laže, On i sada živi od našeg novca

JEVĐIĆ: Rekao mi je da ako padnem ispit, visiću na Terazijama

Izvod iz banke

Povodom navedenih Milanovih optužbi, na Fejsbuku se oglasio i dr Pavlović.

– Nije trebalo da laže. Emisija „Život priča“, u kojoj je bio, ako se ne varam, išla je 7. marta. Sve do 6. marta on je imao naš novac. Ako uračunamo i vanredne pošiljke, on i sada živi od našeg novca, a ako uračunamo sve ono što je otišlo tamo gde nismo planirali, novca bi imao do kraja studiranja. Na njegovu žalost i sramotu, znam da novca nema. Od banke ću zatražiti izvod za period od 2013. godine pa sve do 2018. kako bih dokazao tačno koliko sam mu dao – napisao je Pavlović, koji nije želeo da komentariše ovaj slučaj za Kurir.

Medicinski fakultet

JESTE STUDENT, AL‘ NIŠTA O USPEHU

Kurir je uputio pitanja Medicinskom fakultetu u Beogradu o statusu Milana Jevđića.

– Milan Jevđić jeste student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Druge podatke ne možemo da vam pružimo bez njegove saglasnosti, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti – odgovorili su.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top