All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ŠOK: Beograđanka otišla kod lekara zbog povišenog PRITISKA, a tamo joj je tek SKOČIO. Evo zbog čega!

Društvenim mrežama se proširila ispovest Beograđanke o situaciji koju je nedavno doživela u jednom prestoničkom domu zdravlja.

Devojka (ime poznato redakciji) se nije osećala dobro pa je otišla na pregled kod doktorke opšte prakse. Bila je revnosna pa je prvi pregled zakazala još dve nedelje ranije.

A, evo šta je tamo doživela:

“Ulazim u ordinaciju posle pola sata čekanja. Doktorka me ispituje zašto sam došla i unosi u kompjuter moje rezultate biohemije. Ne pregleda me, ne sluša, ne meri pritisak, iako sam se prethodno žalila na povišen. U tom trenutku, usred ordinacije upada čovek koji se žali da su mu “otekla mu.a”. Tim rečima i uz osmeh na licu. Na moj pregled. Sva sreća pa je doktorka bila neprofesionalna pa se nisam skinula da me pregleda. On se čovek raskomotio, šali se, priča šta je bilo u Parovima” – napisala je šokirana Beograđanka.

Ali, to nije sve…

“Doktorka me je poslala da mi sestra izmeri pritisak. Sad ne smem da se vratim unutra, jer zaista nisam želela da vidim nečija otečena mu.a…Sestra mi kaže da je on “bezopasan” i veoma glasno (da i on čuje) kaže da nije htela da mu sedne u krilo… On nastavlja da priča sa dr, ovoga puta naslonjen na štok vrata širom otvorenih. Dr mi dade lek za pritisak, ja platih participaciju i otidoh sa pritiskom koji sada neću moći da skinem 7 dana. Stvarno mislite da može da nam bude bolje?!” – pita se Beograđanka koja će ovu situaciji sugurno još dugo pamtiti.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top