All for Joomla All for Webmasters
ZABAVA

SOCIOLOG IZ KATARA ABD AL-AZIZ UČI MUSLIMANSKU DECU KAKO DA BIJU ŽENE: Ona treba da oseti čvrstu ruku! Onda DEMONSTRIRAO batine i otkrio gde ženu NIKAD ne smeju udariti (VIDEO)

Abd Al-Aziz Al-Khazra, sociolog iz Katara, objavio je video na kojem da je smernice muškarcima kako da tuku svoje žene da bi bile poslušne.

On u videu tvrdi ne smeju da povrede žene, ali mora da se zna ko je gazda.

“Da li je neophodno da tučete svoju ženu? Da li treba da je tuče svaki dan?”, postavlja pitanje sociolog, a onda i da je odgovor: Ne!

“Prvo morate da shvatite da ste vi vođa kuće! I lider mora da ima autoritet, baš kao i menadžer kompanije. Glava kuće mora da odluči kako da disciplinuje ženu kako bi sve funkcionisalo. Da li muž treba da tuče ženu? On je disciplinuje iz ljubavi, voli je! Kako islam uči da se tuče žena. Kako bi muž trebalo da tuče svoju ženu?”, počeo je da objašnjava usput demonstirajući na dečaku.

“Prvo, on mora da je upozori – drugim rečima, treba da je savetuje. Onda bi trebalo da se uzdrži od deljenja kreveta s njom. Ako sve to ne pomogne, onda treba da je, kao poslednje sredstvo, istući.

„Ovo bezbolno udaranje koje ne ostavlja modrice ili uzrokuje krvarenje. Premlaćivanje koje sam upravo pokazao istinski blagi udarac. Nikako ne smete da je udarate u lice”, rekao je.

 

dijaspora.news/kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top