All for Joomla All for Webmasters
Srbija

SKANDAL NA VMA: Bolničar ispustio teško bolesnu ženu, pa NOKAUTIRAO njenog sina!

Bolničar je na pokretnom krevetu gurao moju majku Olgicu Stojić (84), koja je samo nekoliko sati pre toga doživela moždani udar, a ja sam išao za njim… Okrenuo sam se da mu dam njene papire, a njemu je majka spala s kreveta direktno glavom na pod. Krenula joj je krv iz usta. Podigli smo je. Izvadio sam telefon da snimim, a bolničar me je udario pesnicom u glavu!

Ovo za Kurir tvrdi Goran Stojić (54) iz Beograda. Sve se desilo pre dva dana na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, kada ga je, kaže, napao jedan od zaposlenih u toj ustanovi jer mu se nije svidelo što je njegove propuste neko pokušao da zabaleži kamerom.

Olgica Stojić je doživela moždani udar, a pošto je vojni osiguranik, njena porodica je pozvala Hitnu pomoć sa VMA.

– Lekari su joj pružili prvu pomoć i odvezli na VMA, gde samo došao sa dvojicom braće i snajom. Majka je primila terapiju. Krenuli su da je prebace na krevetu sa točkićima na 13. sprat, na neurologiju. Pošao sam sa snajom za bolničarem da mu pomognem i nosio njenu medicinsku dokumentaciju. Kada smo već bili ispred odeljenja, majka je pala jer nije bila vezana. Zamislite to nakon teškog moždani udara! – priča Stojić za Kurir.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, KURIR

Nakon što su majku podigli sa poda, Goran je izvadio telefon kako bi je snimio krvavu, ali tad je dobio udarac!

– Udario me je pesnicom u glavu! Bio sam u šoku, ja ga dotakao nisam. Zatim je došla vojna policija, ali i čovek koji se predstavio kao načelnik neurologije i koji me je izbacio u hodnik uz reči: “Što ste se pobili?” Taj tehničar se zatim vratio i ponovo pokušao da me napadne – dodaje Stojić.

 

Pogledajte snimak incidenta:

 

 

Kako kaže, vojni policajci su mu oduzeli ličnu kartu, ispitivali dva sata i shvatili da on nije nikog napao…

– Taj isti načelnik me je zatim pozvao u kancelariju i izvinjavao se. Pitao me je da li ću da podnesem privatnu tužbu protiv bolničara, ili će to oni kao ustanova da učine u redovnom postupku – revoltirano kaže Goran.

 

Na VMA su nam rekli da je postupak provere u toku i da će krivac biti adekvatno sankcionisan. Obećali su nam konkretnije odgovore, ali oni nisu stigli do zaključenja broja.

 

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top