All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

SKANDAL NA RUMIJI Zagovornici velike Albanije pravili feštu, predsednik opštine Ulcinj pucao (FOTO)

Crnogorski portal Ujedinjenje tvrdi da je predsednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu pucao iz vatrenog oružja na, kako se navodi, svojevrsnom kampovanju pristalica, prirodne (velike) Albanije koje je održano u Crnoj Gori.

Oko njega se, na objavljenoj fotografiji za koju se ne zna kada je snimljena, nalaze osobe u maskirnim uniformama.

Inače, kako tvrdi ovaj portal, klasični vojni kamp na vrhu Rumije, iznad Bara, bio je, tokom vikenda, stecište osoba u maskirnim uniformama i sa hladnim, ali i vatrenim naoružanjem.

Zaposleni u opštini Ulcinj o ovom događaju ili, nemaju pojma ili tvrde da je reč o roštiljanju, dok treći kažu da su ih posetili turisti iz Albanije koje su dočekali “rođaci” iz Ulcinja, odnosno Crne Gore.

Deo “turista” nosio je majice na kojima su, iscrtane granice, prirodne (velike) Albanije na kojima se nalaze područja i današnje Crne Gore.

Portal podseća da su Albanci u Crnoj Gori presudno doprineli stvaranju nezavisne crnogorske države, ali napominje da bi neke “srpske roštljdžije” istog trenutka bili pohapšeni kada bi napravili sličan “maskenbal”.

A, možda, dodaje se, i optuženi za sedam-osam pokušaja državnog udara ili potkopavanja freških temelja suverenosti države čija je prestonica Cetinje.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top