All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

SINIŠA JE RADNIK ZA PONOS: Na parkingu beogradskog aerodroma našao torbu sa 40.000 evra i vratio je vlasniku! A kad čujete koliko ga je ovaj častio, ostaćete u ŠOKU!

BEOGRAD – Siniša Dabić, radnik aerodroma “Nikola Tesla”, našao je na parkingu torbu sa 40.000 evra i nijednog časa nije imao nedoumice – odmah je pozvao policiju i novac vratio vlasniku!

Kako objašnjava, prvo je video lap top i novčanik sa parama, a kada je shvatio da je neko očito izgubio torbu, odmah je pozvao nadležne organe.

 

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

 

“Pozvao sam policiju, da se napravi zapisnik i idemo dalje. Upoznao sam čoveka, došao je posle pola sata, iznenadio se kad je video i kada je izbrojao novac bio je baš srećan. Radio je u Norveškoj i vratio se posle par godina, drhtao je, bio uzbuđen, izvadio je novac, video da je sve na mestu, dao mi je 50 evra. Ja nisam hteo da uzmem, ali je on insistirao, pa sam ja onda počastio kolege”, priča Siniša koji na beogradskom aerodromu radi pune 33 godine.

 

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

 

I njegova koleginica Vukosava iz Bileće čvrsto stoji uz svog kolegu tvrdeći da bi svako od zaposlenih isto postupio, jer im je poštenje na prvom mestu.

 

“On je naš radnik za ponos”, istakla je Vukosava za TV Prva.

 

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

 

Oni su primetili još jednu zanimljivost, a to je da su i Siniša i čovek koji je izgubio novac rođeni istog datuma – 10. marta. Ipak, gotovi svi koji su za ovu nesvakidašnju situaciju čuli ostali su u blagom šoku sumom koju je ovaj pošteni čovek dobio “za čast”.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top