All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

SERGEJ ĆETKOVIĆ: Ne postoji ništa vrednije od trenutaka provedenih sa porodicom

Trudim se da svaki slobodan trenutak provedem sa porodicom. Želim da budem tu kada se dešavaju prvi koraci, prvi dan vrtića, škole… Meni ne postoji ništa vrednije i bitnije od toga – kazao je Sergej Ćetković

 Crnogorski kantautor Sergej Ćetković jedan je od malobrojnih umjetnika na domaćoj sceni koji je bio toliko hrabar da iskrenost izabere kao motiv koji će ga voditi kroz karijeru. Publiku i danas osvaja lijepim melodijama, emotivnim pjevanjem i skromnošću. Nikada nije krio da su ga kroz život vodile dvije ljubavi – muzika i porodica. Danas, svaki poslovni uspjeh najradije dijeli sa suprugom Kristinom i kćerkama Milom i Lolom. U intervjuu za Pobjedu Sergej otkriva koja je tajna uspješnog bračnog života, čime ga je osvojila Kristina,  ali i na čemu njih dvoje insistiraju u vaspitanju kćerki.

POBJEDA: Sa izlaskom novog albuma ,,Moj svijet“ najavili ste turneju po regionu. Da li ste do sada promovisali novi album i gdje Vas je publika najtoplije dočekala?

ĆETKOVIĆ: Nakon pet godina, koliko je trajala prošla turneja i koliko se čekalo na moj novi CD, srećan sam što ću ponovo stati pred svoju publiku sa novim pjesmama i pojačanim repertoarom. Reakcija na nove pjesme je fenomenalana od prvog dana i pravo je uživanje gledati publiku kako pjeva i zna nove pjesme. Posjetićemo sve gradove u kojima smo se družili prije nekoliko godina, a u nekima ćemo zapjevati prvi put.

POBJEDA: Kako teku pripreme za veliki koncert koji je najavljen 14. oktobra u beogradskom Sava centru? Da li spremate nešto specijalno za ljubitelje Vaše muzike?

ĆETKOVIĆ: Nakon pune dvije godine ponovo se spremamo za već tradicionalne koncerte u kultnom Sava centru, gdje sam do sada održao 11 fantastičnih koncerata i iz kojeg nosim puno lijepih uspomena. Moja publika je već navikla na dobar zvuk, scenografiju, veliki bend, te se ovih dana pored svakodnevih proba radi i na sastavljanju repertoara koji će ovih dana biti dopunjen i novim singlom, a publika će imati priliku da ga čuje u Sava centru. Sudeći po pozitivnim komentarima koje je osvojio novi CD ,,Moj svijet“, očekujem lijepo druženje i večeri za pamćenje u jednoj od najljepših koncertnih dvorana u Evropi.

POBJEDA: Na društvenim mrežama objavljivali ste fotografije sa porodičnog boravka na Adi Bojani. Po čemu ćete pamtiti ovogodišnji odmor i da li možemo da kažemo da je Ada mirna oaza za Vas i Vašu porodicu?

ĆETKOVIĆ: Iako već 12 godina živim u Beogradu, i dalje sam vezan za određena mjesta koja i nakon toliko godina ne mijenjam. Najviše vremena provedem u Podgorici, gdje obiđem svoje roditelje, porodicu i prijatelje, a onda slijedi obavezan odmor na Crnogorskom primorju. Ove godine smo dobar dio proveli na Slovenskoj plaži, gdje smo uživali i čiji me koncept svaki put iznova oduševi i vrati u dane ranog djetinjstva. Nakon toga smo se preselili na predivnu Adu Bojanu, gdje svaki put napunim baterije i čija me priroda i energija potpuno preporodi.

IZDVAJAMO

To Top