All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SEKS SKANDAL U PODGORICI: Procurjelo skandalozno dopisivanje iz Crnogorske željeznice! Radnici traže ostavke (FOTO)

Sindikat radnika Željezničkog prevoza Crne Gore traži od izvršnog direktora tog preduzeća Nenada Babića i direktorke Sektora za lokalni prevoz putnika Ilinke Pavićević da podnesu ostavke na funkcije zbog prepiske na Viberu!

 Naime, u Viber grupi zaposlenih u Željezničkom prevozu, dok se vodila diskusija o rješavanju ozbiljnih problema, jednom o čelnika ovog preduzeća, omakla se vulgarna poruka, koja je zaprepastila sve članove Viber grupe.
Nakon poruke da je voz na neobezbijeđenom pružnom prelazu, naletio na putničko vozilo, te da je saobraćaj u prekidu, uslijedila je poruka da je saobraćaj ponovo uspostavljen, a nakon toga poruka jednog od čelnika Željezničkog prevoza: “J…š li se noćas?”

U dopisu Babiću, Sindikat navodi da je razlog traženja ostavke upravo prepiska na Viberu i obrazlažu:

“Pozicija koju Vi trenutno pokrivate jednostavno ne dozvoljava ovakvo ponašanje, jer odgovornost Vašeg radnog mjesta kao izvršnog direktora državnog preduzeća ne dozvoljava da ga Vi i dalje pokrivate. Skandal koji ova poruka povlači će u ogromnoj mjeri uticati na, prije svega, ugled našeg preduzeća, a time i na ogroman pritisak i osudu javnosti i na samo funkcionisanje preduzeća”, navodi se u dopisu Sindikata upućenog Babiću.

Od Pavićević radnici traže da podnese ostavku jer je, kako navode, “izgubila autoritet među radnicima”.

“Ne želeći da ovim ugrozimo ugled ŽPCG…, predlažemo da se sami povučete. Od radnika dobijamo pozive i najave protesta ispred upravne zgrade, jer radnici, a i mi kao sindikat smatramo da smo ovim vašim postupkom svi poniženi i uvrijeđeni”, navodi se u dopisu.

 Najavljuju i da će se povodom slučaja obratiti Ministarstvu saobraćaja.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top