All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SEKS SIMBOL SFRJ: Snimala gola u KADI sa devojkom svog LJUBAVNIKA, a danas se zbog glume RAZBOLELA

Zbog filma “Oficir s ružom” širom Jugoslavije lile su se suze, a filmski kritičari međusobno su se sukobili oko njega.

Radnja te melodrame odvija se 1945. godine u Zagrebu, a prati život partizanskog oficira Petra neposredno nakon Drugog svetskog rata. On se zaljubljuje u Matildu, udovicu iz više klase, a zbog nje je ostavio verenicu Ljiljanu i počinje da žive sa Matildom.

Radnja te melodrame odvija se 1945. godine u Zagrebu, a prati život partizanskog oficira Petra neposredno nakon Drugog svetskog rata. On se zaljubljuje u Matildu, udovicu iz više klase, a zbog nje je ostavio verenicu Ljiljanu i počinje da žive sa Matildom. Okolnosti u kojima se odvija ta ljubav vode Petra u pogibiju, a dve žene ostaju same. Scena u kojoj se Ljiljana i Matilda kupaju zajedno u kadi izazvala je burne rasprave u tadašnjoj Jugoslaviji.

Ksenija Pajić, koja je glumila Matildu, danas je najpoznatija po ulogama u hrvatskim sapunicama. Nazivaju je i “Kraljica sapunica”, a ona je opravdala taj nadimak neprekidnim radom zbog koga je pre tri godine dobila diskus herniju.

Mediji su tada pisali da se pretpostavlja da je naporno snimanje sapunice koje zna da traje i do 12 sati dnevno uticalo na razvoj njenih zdravstvenih problema.

Ksenija iza sebe ima jedan brak sa kolegom Emilom Vukovom sa kojim ima ćerku, pre nekoliko godina je ispričala da se više neće udavati. Inače, često je isticala da je razvod bio jedan od najtežih perioda u njenom životu.

– Odgovorna sam sama sebi, kako se organizujem u životu, tako će mi biti. Nekad mi ta situacija olakšava život, a nekad bi mi možda bilo lakše da je još neko tu da mi pomogne. Ali, imam i puno prijatelja i prijateljica s kojima se posavjetujem, s kojima delim i probleme i radosti. U svakom slučaju, ne osećam to što nisam u braku ni kao prednost, ni kao nedostatak. To je tako… I nema šanse da se više ikada u životu udam. Na zajednički život bih pristala, na formalni brak ne. Ne bih potpisala, ja sam moderna – rekla je ona.

(Dijaspora.news/EPK/Jutarnji)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top