All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Saša Perkić, MMA borac, izboden nožem u Americi

Saša Perkić, bivši MMA borac iz Srbije, uboden je deset puta u donji deo leđa i rame kada su napadači pokušali da ukradu njegov automobil u Novom Berlinu, u Americi.

 Kako prenosi Fox 6, policija traga za dve osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa incidentom tokom pokušaja krađe kola 18. januara oko 4 sata ujutru.
 Napad se desio na raskrsnici u Novom Berlinu. Policija je za Fox 6 rekla da su dva čoveka udarila otpozadi automobil na ulici, i nakon toga Perkića izbola nožem, u pokušaju da mu ukradu vozilo.

– Bukvalno deset sekundi pre nego što bih skrenuo ka mojoj zgradi, video sam par farova kako mi se približavaju i pomislio sam da će me obići pošto se taj kombi kretao velikom brzinom, a kada sam potrčao da vidim šta se dešava jedan je potrčao ka mojim kolima – objašnjava Perkić

Kako je rekao odmah je video šta se dešava, pa je skočio na napadača.

– Uhvatio sam ga za ramena i oborio na zemlju, popeo se preko njega i počeo da ga udaram. Tada sam osetio nešto, u početku sam pomislio da je udarac u donji deo leđa, ali onda sam osetio oštrinu u mom desnom ramenu i znao sam da sam uboden – kaže Perkić.

Vozač kombija je ubo je Perkića 10 puta pre sto je on uspeo da ga saplete, a zatim su napadači seli u kombi i odvezli se.

Perkić je hitno prevezen u bolnicu odakle je ubrzo pušten, a policija i dalje traga za napadačima.

– Što me ne ubije ojača me, idem kući da vidim svoju decu, a srećom moja kola su i dalje tu – istakao je Perkić za Fox 6.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top