All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Sajam obrazovanja od sutra u Beču

BEČ – Sajam zanimanja, studiranja i obrazovanja pod nazivom BeSt³ se održava svake godine početkom marta u Beču. Ove godine traje od 7. do 10. marta 2019. i održava se u bečkoj gradskoj hali Wiener Stadthalle. Ulaz je besplatan.

Organizatori najvećeg sajma obrazovanja u Austriji su Savezno ministarstvo obrazovanja, nauke i istraživanja i Zavod za zapošljavanje.

Na sajmu BeSt³ učestvuje oko 350 izlagača, od kojih je oko 40 iz inostranstva. Izlagači su univerziteti, koledži, fakulteti primenjenih nauka, akademije, privatne obrazovne ustanove, jezičke škole i kompanije koje pružaju informacije o poslovima i programima obuke na poslu. Ovaj sajam u vreme četiri dana održavanja poseti oko 75.000 posetilaca.

BeSt³ je idealna prilika gde đaci završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studenti, mladi i roditelji, imaju priliku da se upoznaju sa studijskim programima velikog broja univerziteta, fakulteta, viših škola, kako državnih tako i privatnih.

FOTO: BeSt³

Pozivamo i roditelje da posete sajam BeSt³ sa decom, podrže ih i pomognu da donesu pravu, najvažniju odluku, a to je upis u srednju školu, na fakultet ili odabir zanimanja kojim će se baviti u budućnosti.

Detaljnije informacije možete pročitati na zvaničnoj internet stranici sajma.

dijaspora.news/Dijaspora.tv

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top