All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SABLASNE PRETNJE ISIS-a SRBIMA I HRVATIMA: Ovo je početak kraja, pamtimo silovanje naših sestara i ubijanje muslimana u Bosni i na Kosovu

ISIS je zapretio Balkanu. Najavljuju osvetu protiv Srba i Hrvata zbog ubijanja muslimana u Bosni

Islamska država (ISIS) u najnovijem broju svog magazina “Rumijah” za Balkan iznela je niz pretnji na račun Srba i Hrvata, ali i muslimana koji žive u Bosni, Sandžaku, Kosovu, Albaniji i Makedoniji.

“Sva zahvala pripada Alahu, Velikom, Uzvišenom, neka su salavat i selam na našeg Poslanika koji je poslat sa sabljom kao milost svetovima, na njegovu porodicu, i na njegove ashabe i mudžahide, i one koji ih slede sve do Sudnjeg dana. A zatim:

Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili Balkan, ne tako nam Alaha, nismo ga zaboravili i nećemo ga, Alahovom dozvolom, zaboraviti. Samo smo bili malo zaokupirani, i eto nas sada ponovo se vraćamo. Tako nam Alaha, nismo zaboravili Srbe kafire. Ne, o Srbi kafiri, nismo vas zaboravili! Nismo zaboravili vaše ubijanje muslimana u Bosni i na Kosovu. Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili zlostavljanje naše braće i silovanje naših sestara.

Ne tako nam Alaha, nismo zaboravili ono što ste uradili u Srebrenici i drugim mestima. Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili, nikada. Mi sa vama imamo jako dug nerešen problem, kojeg ćete platiti svojom krvlju, Alahovom te’ala, dozvolom. Zar se ne sećate svoje paščadi čija je krv prolivena u Libiji?

A što se tiče Hrvata kafira, vi se isto tako nalazite u našem sećanju, vaša krv je takođe prljava i dozvoljena kod nas. Zar ste mislili da smo vas zanemarili? Ne, tako nam Alaha, nismo vas zanemarili niti smo vas zaboravili. Nismo zaboravili vaše ubijanje, zlostavljanje, silovanje, prolivanje krvi i paljenja kuća po Bosni. Zar ste mislili da se to sve završilo?

Zar mislite da je sa vašim povratkom u vaše kuće i vašim rukama uprljanim krvlju muslimana završilo sve ono što se desilo? Ne tako nam Alaha, nije se završilo! Štaviše, to je bio samo početak kraja. Zar ste zaboravili kako je zaklana vaša svinja u Sinaju?

Za murtede Balkana, gde god da se nalaze i gde god da žive, za sve murtede Balkana kažemo, onima u Bosni, Sandžaku, Albaniji, Kosovu, Makedoniji, u kojoj god rupi da se krijte i koje god gnezdo da ste pobegli, mi ćemo vas, Alahovom dozvolom, pronaći i doći ćemo do vas.

Vaša krv je nama draža i slađa od krvi Srba i Hrvata. Ubijanje murteda kod nas je jače i bolje. Mi vam dolazimo, dolazimo vam sa sabljama i bodežima. Nećemo stati sve dok se ne vratite islamu ili dok vas, Alahovom dozvolom, do poslednjeg ne istrebimo. Pa pripremite svoje sanduke i iskopajte kaburove”.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top