All for Joomla All for Webmasters
Srbija

RODITELJI NESTALE DEVOJČICE U AGONIJI: Ćerku (15) nam je neko bacio s mosta u Tisu!

Članovi spasilačkog tima „Tisa“ i juče su neprekidno tragali za Barbarom Vitez (15) iz Sente, učenicom prvog razreda Ekonomsko-trgovinske škole, koja je u petak uveče pala s mosta u Tisu i nestala.

Ne odustaju... Spasilački tim „Tisa“Ne odustaju… Spasilački tim „Tisa“

Članovi tima daju sve od sebe kako bi što pre okončali agoniju Barbarinih roditelja, koji i dalje ne veruju da im je ćerka nestala pod vodom Tise.

Visina... Spasilac pokazuje mesto nesrećeVisina… Spasilac pokazuje mesto nesreće

Otac Endre (45) i majka Melinda (43) Vitez skrhani bolom i u neverici juče su govorili o svom poslednjem susretu sa ćerkom, kad su je nakon večere ispratili na proslavu rođendana jednog druga.

Otišla sa drugovima

– Ovo joj je bio tek treći izlazak u grad. Kad je u petak uveče oko 20 sati došla iz škole, Barbara je večera i rekla da ide s drugovima na rođendan. Čekali su je na autobuskoj stanici. Sa njom je bio i jedan dečko koji joj se sviđao. Više se nije vratila kući – neutešno je jecala majka Melinda držeći u rukama Barbarinu sliku.

Otac Endre je potom ispričao da njihova ćerka nikad nije bila problematična i da mu je veoma sumnjiva najpre činjenica što se Barbara uopšte našla na mostu.
– Počinjem da sumnjam da ju je neko gurnuo u reku. Nije nam jasno zašto se uopšte našla na mostu, ubeđeni smo da to nije bila njena ideja. Ona je veoma bojažljiva i ne liči na nju da čini nešto nebezbedno. Sumnjivo je i to što je deo ograde kojim može da se spusti ispod mosta bio otvoren. Ne znamo šta da mislimo – kazao je uznemireni otac.

Vitezi su potom ispričali da su za tragediju saznali od policije, koja je došla u njihov dom da traži fotografiju ćerke.

Različite izjave

– Rečeno nam je da se okliznula i pala, kao i da više podataka ne mogu da otkrivaju zbog istrage. Prijavu su dobili od Barbarinih drugova koji su tada bili s njom. Jedan je navodno rekao da su se oko 22 sata razdvojili i da je Barbara otišla na drugu stranu. Ko zna šta je prava istina – kažu oni.

Uplakana baka
ONA SE PLAŠILA DA SE POPNE NA MERDEVINE

Vest o Barbarinom nestanku posebno je pogodila njenu baku Ilonu Molnar Čikoš, koja ne veruje u verziju događaja da se Barbara spuštala preko ograde mosta.
– Moja unuka se plašila da ide na tavan. Oca je molila da joj skine knjigu s tavana. Nije smela da se popne na merdevine, a nikako da se spušta preko ograde mosta – zajecala je baka Ilona Molnar Čikoš.

Dijaspora.news Izvor kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top