All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

RADOVAN RATKO RAĐENOVIĆ dobitnik prestižne nagrade “ANDREJA DAMJANOV”

Asocijacija arhitekata Republike Makedonije za životno dijelo iz oblasti arhitekture,  povodom dodjeljivanja godišnje  prestižne nagrade „Andreja Damjanov“ za 2106. godinu Radovanu – Ratku Rađenoviću, članu Akademije – arhitekata Republike Makedonije, održalo je svečanost u ckrvi Sv.”Bogoridice” u Skoplju, saopštilo je udruženje Crnogoraca u Makedoniji.

Uprava

-Ovom prilikom nalazimo za potrebno da kažemo da se ove svečanosti tradicionalno održavaju u imenovanoj crkvi iz razloga što je arhitekta po kome nosi ime ova prestižna nagrada čovjek koj je projektovao veliki broj crkava na Balkanu.

Svečanom činu prisustvovali su brojni poštovaoci, kolege – arhitekte, prijatelji kao i članovi naše zajednice: gospodin predsjednik Boris Popivoda i član predsjedništva, gospodin Slobodan Novović.

Nadamo se da će prijatno sjećanje i uspomene na ovaj svečani čin čuvati priložene fotografije kao i  fotografije od brojnih projekata Gospodina Rađenovića.

Kao što se vidi iz priloženih fotografija, članovi Crnogorske Zajednice u Republici Makedoniji, kao i direktor Uprave za Dijasporu Gospodin mr Predrag Mitrović, koji je prisustvovao njenom radnom sastanku, iskoristili su priliku da čestitaju ovu prestižnu nagradu Gospodinu Rađenoviću.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top