All for Joomla All for Webmasters
Srbija

PRIPREME ZA DOČEK Trodnevni aranžmani za doček Nove godine na Zlatiboru od 100 do 650 EVRA!

Prodaja aranžmana za novogodišnje praznike, kažu na Zlatiboru, uveliko je počela a rezervacije smeštaja ukazuju da će se na ovoj planini tražiti krevet više.

Najjeftiniji privatni aparmani rentiraju se za 40 evra dnevno, a zavisno od komfora, opremljenosti i blizine centru turističkog naselja cene zakupa su i dvostruko skuplje.

 Hotelijeri su izašli sa paketima „četiri dana tri noćenja“, a cenovnici se kreću u velikom rasponu od 13.000 do 83.000 dinara. Svečana večera za doček 2017. po zlatiborskim hotelima košta od 30 do 80 evra.

Cenu provoda u manjim restoranima i kafićima, određena novogodišnjim menijem i ugledom orkestra koji će svirati, je od 30 do 65 evra.

Za tri dana tri žurke na Kraljevom trgu: Pevaju Haris, "Riblja čorba" i Željko Joksimović

Foto: Vladimir Lojanica / RAS SrbijaZa tri dana tri žurke na Kraljevom trgu: Pevaju Haris, “Riblja čorba” i Željko Joksimović

Jedan od glavnih aduta koji je Turistička organizacija “Zlatibor” povukla za bolju popunjenost je muzički progam na Kraljevom trgu. U najluđoj noći pevaće Haris Džinović, u reprizi dočeka “Riblja čorba”, dok će 2. januara na pozornicu pod otvorenim nebom Željko Joksimović.

BLIC

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top