All for Joomla All for Webmasters
sport

“PREVAZIŠAO SI POTEŠKOĆE…” Laslu Đereu je posle istorijskog trofeja u Riju stigla čestitka od NAJBOLJEG NA SVETU

Laslo Đere je u nedelju ostvario najveći uspeh u karijeri, pošto je u finalu turnira u Rio de Žaneiru pobedio mladog kanadskog tenisera Feliksa Ože-Alijasima sa 6:3, 7:5 i na taj način je osvojio prvi trofej u seniorskoj konkurenciji.

Teniser iz Sente je napravio neverovatan uspeh u Brazilu , uspeo  je i da savlada favorizovanog Dominika Tima,osmog tenisera na svetu, pa je posle osvajanja trofeja ostvario najbolji rezultat u karijeri na ATP listi, pošto je od ovog ponedeljka 37.

Posle pokoravanja Rio de Žaneira Đereu stižu čestitke sa svih strana, a jednu od njih uputio je i najbolji svetski teniser Novak Đoković. On se oglasio putem društvenih mreža i Laslu je poslao jasnu poruku:

https://twitter.com/DjokerNole/status/1100126046249054208

– Laslo, čestitam ti na pobedi na turniru u Rio de Žaneiru i osvajanju prvog trofeja. Pokazao si u finalu da si sposoban da prevaziđeš poteškoće i demonstrirao si borbeni duh u najbitnijim momentima. Takođe, hvala ti na iskrenosti i transparentnosti kada si sa svetom delio emocije o svojim roditeljima – napisao je Novak Đoković na Tviteru.

https://twitter.com/jelenadjokovic/status/1100134934058942465

Da podsetimo, osvajanjem trofeja u Rio de Žaneiru Laslo Đere je postao srpski reket broj dva, te je od njega samo bolji Novak Đoković.

(Milan Zarić)

dijaspora.news/blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top