All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Prelazni rok još nije gotov za Partizan: Stigla ponuda za napadača, crno-beli odmah odgovorili!

Za sada neimenovani klub poslao konkretnu ponudu za vezistu, koga prate i žele u svojim redovima još od novembra.

Okončan je prelazni rok u Evropi, ali postoje zemlje u kojima pijaca i dalje traje, samim tim je još uvek otvorena mogućnost da neko od fudbalera Partizana napusti klub u naredniom danima. I ta mogućnost nije zanemarljiva s obzirom na činjenicu da crno-beli na stolu imaju konkretnu ponudu za Đorđa Ivanovića i to od jednog izraelskog kluba, saznaje Telegraf!

Interesovanje kluba, čije se ime još drži u tajnosti, za vezistu crno-belih traje već skoro dva meseca. Ali je pre dva dana u Humsku stigla i konkretna ponuda na “papiru”, čime su Izraelci dali do znanja čelnicima kluba iz Humske da su ozbiljni u nameri da angažuju Ivanovića.

Ipak, trenutno su njihova ozbiljnost i visina obeštećenja koju su ispisali na pomenutoj ponudi u koliziji, pa im je iz Partizana poručeno da moraju da “podebljaju” cifru ukoliko uopšte žele da sednu za pregovarački sto i dođu u mogućnost da kupe vezistu.

Ostalo im je još tačno četiri dana da s reči pređu na dela, jer prelazni rok u Izraelu traje do 5. februara, ali bi pre toga morali paralaleno i da ubede samog Ivanovića da prihvati izazov i preseli se u tamošnju ligu, koja baš i nije na visokom nivou, a nije ni neka “odskočna daska” u karijeri.

Ivanović je u tekućoj sezoni odigrao 18 mečeva za crno-bele u svim takmičenjima, postigao četiri gola i upisao dve asistencije. Ali, nije bio standardan prvotimac, već uglavnom “džoker” sa klupe, kako kod Miroslava Đukića, tako i po dolasku Zorana Mirkovića na klupu Partizana.

Dijaspora.news/(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top