All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Poznati srpski glumac i košarkaš priveden zbog skanka!

Zoran Čiča je najpoznatiju ulogu ostvario u filmu “Jedan na jedan”, a pre dve godine je bio osuđen na osam meseci kućnog zatvora jer je 2012. godine brutalno pretukao sportskog sudiju Zorana Miloševića

Poznati glumac i košarkaš, Zoran Čiča (36), priveden je u četvrtak u Beogradu jer je kod njega pronađena marihuana.

Čiča je posle saslušanja pušten na slobodu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, piše “Informer”.

Beogradska Interventna jedinica je u večernjim časovima primetila vozilo u kom je bio Čiča, a redovnom kontrolom pronađena je marihuana.

Proverom njegovih dokumenata je utvrđeno da je on ranije osuđivan. Policajci su zatim pretresli njega i vozilo i pronašli manju količinu marihuane. Osumnjičeni je priveden u Policijsku stanicu Zvezdara – navodi izvor blizak istrazi.

On dodaje da su policijski inspektori te stanice zajedno sa Zoranom otišli do njegovog stana u Ulici Vladimira Tomanovića na Zvezdari.

Pretresom stana inspektori su pronašli tri veća i jedno manje pakovanje, u kojima je bilo više grama “skanka”. Čiča je posle pretresa saslušan i pušten na slobodu. Protiv njega je napisana krivična prijava, koja će biti predata tužilaštvu redovnim putem – rekao je Informerov sagovornik.

Zoran Čiča je najpoznatiju ulogu ostvario u filmu “Jedan na jedan”, pre dve godine je bio osuđen na osam meseci kućnog zatvora jer je 2012. godine na košarkaškoj utakmici Druge lige Centar, između Mladosti 2009 i Slodesa, brutalno pretukao sportskog sudiju Zorana Miloševića, budući da nije bio zadovoljan njegovoj sudijskom odlukom.

(Dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top