All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

POTRAGA ZA SRBINOM U ITALIJI: Močvara sakrila ubicu iz Subotice

Istražitelji su juče otkrili da je Vaclavić ukrao manji splav od jednog farmera kako bi se lakše kretao preko kanala koji presecaju oblast u kojoj se krije

BOLONJA – Italijanska policija steže obruč oko Igora Vaclavića (41), hladnokrvnog dvostrukog ubice iz Subotice, koji se već 11 dana krije u močvarnoj oblasti između Bolonje i Ferere. Oko 1.000 policajaca danonoćno pretražuje svaki pedalj močvare, ali Igor zasad uspeva da im izmiče.

Kako prenose italijanski mediji, istražitelji su juče otkrili da je Vaclavić ukrao manji splav od jednog farmera kako bi se lakše kretao preko kanala koji presecaju oblast u kojoj se krije.
– Sigurni smo da se on skriva u ovoj močvari. Međutim, njegovo hapšenje je pitanje trenutka, jer bez vode i hrane neće moći još dugo. Očekujemo da će on u potrazi za namirnicima možda obiti neku kuću ili pokrasti neku baštu, što će dovesti policiju do surovog kriminalca – prenose italijanski mediji reči policijskih zvaničnika.

Takođe, istražitelji proveravaju da li Igor Vaclavić ima pomagače.
– Sigurno je da je dva ubistva počinio samostalno, ali se postavlja pitanje da li mu neko pomaže prilikom skrivanja. Policija je stupila u kontakt sa svim osobama sa kojima je Igor komunicirao u poslednje vreme – prenose mediji i dodaju da su građani zabrinuti za bezbednost.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top