All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

PORUKA KOJA SLAMA SRCA: Izgubili troje dece u trenu, a sada su našli snage i obratili se javnosti

Anders Holč Povlsen, danski milijarder koji je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanku izgubio troje dece, zahvalio se javnosti na podršci.
Anders Holč Povlsen, vlasnik kompanije “Bestseller” i najveći deoničar britanske onlajn prodavnice “ASOS”, zajedno sa suprugom Anom rekao je da su poruke koje su primili nakon tragedije zaista dotakle njihova srca.

Petogodišnji Alfred, Agnes (12) i Alma (15), bili su među 253 ljudi koji su poginuli u seriji napada na crkve i hotele na Uskršnju nedelju. Njihova ćerka Astrid (10) je preživela.

U otvorenom pismu objavljenom na naslovnicama novina, danski par izrazio je “najdublju zahvalnost” svima onima koji su im u teškim danima upućivali reči podrške.

– Izražavamo našu iskrenu zahvalnost za saučešće, saosećanje i mnoge reči podrške koje smo primili nakon tragičnog gubitka naše troje ljubljene i lepe dece, Alfreda, Agnes i Alme. Škotsko gorje je pružilo trajne, posebne uspomene našoj porodici. Zbog toga su nas mnoge reči utehe ojačale i dotakle naša srca. U ogromnoj tuzi, mi smo iskreno zahvalni što smo ostali ujedinjeni sa našom ćerkom Astrid. Sećanje na naše troje dece, njihov divan duh i duše će zauvek biti u našim srcima – poručili su.

U pismu stoje i inicijali troje poginule dece i slika tri plutajuća pera.

dijaspora.news/Izvor: I.K., ženablic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top