All for Joomla All for Webmasters
hronika

PORODIČNA TRAGEDIJA: Siniša ubio suprugu Biljanu pred ćerkama

Sud u Pančevu Siniši Radovančevu izrekao 12 godina robije jer je nožem ubio vanbračnu suprugu Biljanu Mijatović. Zločin počinio dok su tu bile njena ćerka iz prvog braka i njihova zajednička beba

VIŠI sud u Pančevu proglasio je krivim Sinišu Radovančeva (50) jer je nožem ubio vanbračnu suprugu Biljanu Mijatović (29) i zato ga je osudio na 12 godina robije. Zločin se dogodio 21. novembra 2017. godine u njihovom stanu u Pančevu, dok su tu bile i dvije djevojčice, ćerka žrtve iz prvog braka i beba koju su dobili nekoliko nedjelja ranije.

Radovančev je u četvrtak osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina i 6 mjeseci, a u nju će mu se uračunati i vrijeme koje je proveo u pritvoru od dana ubistva. Viši sud mu je produžio pritvor, a na ovu prvostepenu presudu mogu da se žale i tužilaštvo i odbrana.

Kako je reporteru “Novosti” ispričala prijateljica ubijene žene, neposredno nakon zločina, tog dana kada je ubijena bio je Biljanin rođendan.

– Krenula sam kod nje i ispred zgrade sam zatekla dva policijska vozila. Čule smo se tog dana i nisam mogla ni da pomislim da će je Siniša ubiti! U šoku sam, ne mogu da vjerujem. Nikada mi se nije žalila da ima probleme sa njim – ispričala je tada

Osumnjičeni za ubistvo je posle zločina, kako su preneli mediji, pozvao policiju i sačekao je.

– Taj par nije bio u našoj evidenciji – rekla je “Novostima” v. d. direktora Centra za socijalni rad u Pančevu Sanja Patalov Stojadinović. – Nismo imali prijave za poremećene odnose niti za nasilje u porodici. Nisu bili vjenčani, već su živjeli u vanbračnoj zajednici. Djevojčice su zbrinute, na sigurnom su i nisu povrijeđene.

SVJEDOČENjE KOMŠIJA

MOJA žena se bukvalno sudarila sa Sinišom neposredno posle zločina – ispričao je jedan od stanara zgrade u Savskoj ulici, nakon što se ubistvo dogodilo. – Ona je izlazila iz lifta, a on ju je unezveren pozdravio i u kratkim pantalonama utrčao u njega. Nije bio krvav. Tek onda su se čule policijske sirene. Starija devojčica je iznela bebu u naručju, a onda ih je policija odvela na sigurno. Novorođenče nije ničeg svesno, ali će dvanaestogodišnjakinja imati traumu celog života.

Novosti

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top