All for Joomla All for Webmasters
hronika

PONOĆNI OBRAČUN NA VOŽDOVCU: Ubica na skuteru izrešetao mladića (28) u automobilu u ulici Miška Jovanovića! Drugi za volanom hitno krenuo ka Urgentnom da ga spase, ali je kod Veterinarskog doživeo saobraćajnu nesreću?! (FOTO)

Jedna osoba je ubijena, a druga je lakše povređena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Mesto pucnjave, uviđaj u toku

Do pucnjave je došlo na Voždovcu u ulici Miška Jovanovića kod broja 5 kada je nepoznata osoba na skuteru pucala u Stefana T. (28) i u njega ispalila više hitaca posle čega je preminuo. Ubijeni je imao više ustrelnih i prostrelnih rana, a kako se nezvanično saznaje motiv pucnjave jesu poslovi u vezi sa narkoticima.

Ubijeni mladić sedeo je na mestu suvozača. Drugi Đorđe S. (25), koji je sedeo za volanom, odmah je posle pucnjave pohitao da ga odveze u Urgentni centar. Međutim u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta doživeo je saobraćajnu nesreću posle čega je na to mesto, u 00.32 sati, došla hitna pomoć.

 

 

Tokom noći dogodile su se dve saobraćajne nesreće. Ekipe Hitne pomoći obavile su 105 intervencija, od čega 22 na javnom mestu.

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/TV Pink/Foto: TV Prva printscreen)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top