All for Joomla All for Webmasters
Magazin

POGLEDAJTE KO JE KLINKA ZBOG KOJE JE VELJA POPIO BATINE: Smuvali se kad je imala 18, danas je POZNATA PEVAČICA

Velimir Ilić, lider NS, pretučen je jer je bio u vezi sa skoro 40 godina mlađom devojkom koja se sada bavi pevanjem i udata je za veoma bogatog starijeg biznismena.

Izvor Kurira otkrio je detalje fatalnog susreta koji je rezultirao napadom na Ilića 2009. godine.

“Velja i ta cura, koja je bila potpuno anonimna, upoznali su se ispred Skupštine. On je tada bio poslanik, upoznao ih je neki prijatelj. Kada su počeli da se zabavljaju, ona je tek postala punoletna. Zabavljali su se do početka 2011. godine. On je njoj ugađao, kupovao joj skupe poklone, pomogao joj je oko prvog singla, hteo da joj pomogne u karijeri, plaćao joj je putovanja… Nije bila član Nove Srbije, ali kao da jeste, svi iz stranke su znali za nju. Priča se i da su maltene živeli u stanu u kojem je Velja prebijen. Posle operacije, ona je sa njegovom ćerkom došla da ga obiđe u bolnici. Istina, ceo slučaj u vezi sa njegovim prebijanjem je prijavljen policiji, ali se nikada nije saznalo ko ga je pretukao. Ma sve je to odmah zataškano – priča sagovornik Kurira.

Našla novog sponzora

Posle raskida, ona je vrlo brzo našla novog sponzora. Udala se za čoveka koji je od nje mnogo stariji.

– Čovek je veoma bogat, mada je imao sitnih problema sa zakonom. Ugađa joj, plaća snimanje njenih pesama i spotove koji se rade na vrlo skupim i dalekim destinacijama, finansira njenu firmiranu garderobu, putovanja. Pored pevanja, ona pokušava da se bavi i modom. A poseban fetiš su joj selfiji sa poznatim facama iz svetskog džet-seta, koje ona rado kači na društvene mreže – tvrdi naš izvor.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top