All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

PENZIONER IZ ZAGREBA OSVOJIO MILIONSKU PREMIJU: Nikome nisam rekao za dobitak i neću, živeću kao i do sada!

ZAGREB – Penzioner (68) iz Zagreba je osvojio 4. maja na Eurodžekpotu dobitak vredan 2,9 miliona kuna (oko pola miliona evra).

” Od februara igram isključivo na internetu. Ko bi više izlazio iz kuće samo da odigra, ovako je puno jednostavnije”, rekao je Hrvatskoj lutriji ovaj 68-godišnjak.

“Moram da priznam da sam uspeo da se registrujem tek posle nekoliko pokušaja. Svaki put kad sam pomislio da imam dobro korisničko ime, pokazalo se već zauzeto. U jednom sam trenutku odustao, ali na nagovor drugih ponovno sam pokušao i na kraju uspeo”, rekao je srećni dobitnik kroz smeh.

I on je, kao i mnogi drugi koji su osvojili milionske dobitke, tražio da ostane anoniman.

“Da se nisam nadao, ne bih ni igrao, ali nisam mislio da ću dobiti. Do sada sam osvajao niže dobitke, jednom sam imao četiri pogođena broja, a nekoliko puta po tri”, smije igrač i dodaje “Osim Eurodžekpota igram i Loto 7/39. Za sedmicu imam brojeve, ali nisu u pitanju neki važni datumi ili godišnjice. Odabrani su bez razloga i sad su već dugi niz godina moja kombinacija.’

Na pitanje kako je saznao za dobitak rekao je: ‘Nikad ne pratim izvlačenja, a rezultate proverim na internetu’.

“Plan je da plana nema. Nastavljam da živim istim stilom života i navike neću da menjam. I dalje ću da vozim stari auto, samo ću sada moći lakše da ga popravim. Igraću kao da nisam ništa osvojio, a ovaj iznos biće na sigurnom i koristiću ga po potrebi. Ono što me najviše raduje je osećaj sigurnosti za budućnost i to što više ne moram da mislim o tome hoće li mi penzija biti dovoljna za taj mesec ili ne. Za sada nikome nisam rekao za dobitak, a mislim da će tako i da ostane”, rekao je dobitnik za Hrvatsku lutriju.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top