All for Joomla All for Webmasters
Sport

PEKMEN NAJAVIO: Uskoro ću reći ZBOGOM!

Predsednik Partizana više ne može da izdrži napor koji nosi igranje u NBA ligi

Naredna 2017. biće za Nikolu Pekovića prelomna. Nastaviće da sa predsedničke pozicije rešava probleme sve opasnije po opstanak Partizana, a tu tmurnu poslovnu svakodnevicu u jednom trenutku će prekinuti radosna vest da je postao otac.

Na kraju, kao član Minesote sa statusom povređenog igrača na rehabilitaciji u Beogradu, doneće i odluku o svojoj karijeri.
– Ostala mi je ova i sledeća sezona od ugovora sa Minesotom. Čini mi se da sam u ovom trenutku spremniji da kažem kraj nego za povratak na teren. Previše sam vremena proveo na rehabilitaciji, kod fizioterapeuta… Najgore je to kad kreneš s treningom i noga opet počne da boli. Nisam ni mogao da potrčim kad sam poslednji put bio u Americi – rekao je Peković.

Omiljen među igračima... Peković na promociji crno-belog kalendaraOmiljen među igračima… Peković na promociji crno-belog kalendara

O teškoćama u funkcionisanju kluba najbolje govori podatak da se javljaju bivši košarkaši koji traže svoj novac zarađen u crno-belom dresu još pre pet-šest godina.
– Dolaze pojedinci sa advokatima i jednostavno neće više da razgovaraju. Recimo, morali smo da isplatimo nedavno Muslija i Čakarevića jer su zapretili blokadom. Dolaze i oni koji su puni razumevanja, kao što su Rašić ili Gordić. Svima isto kažemo. Ako bude postojao Partizan, možete da računate na to da ćete jednom biti isplaćeni. Nikome nećemo biti dužni – poručio je prvi čovek crno-belih na predstavljanju novog kalendara kluba.

Pohvale
DŽILE JE MAGIČAN

Peković je prezadovoljan aktuelnim timom Partizana:
– Doveli smo momke koji daju sve od sebe da časno brane boje kluba. Mislim da je i naš trener Aleksandar Džikić magičan, svaka i njemu čast. Prezadovoljan sam rezultatima i kako se bore.

dijaspora.news/kuriru.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top