All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

PANIKA NA NEBU IZNAD CRNE GORE: Avion nestao sa radara, mislili su da će se srušiti, među putnicima bile i poznate ruske lepotice (VIDEO)

Na internetu se pojavio dramatični snimak na kojem posada priprema preplašene putnike na sletanje dok se u pozadini čuje vrisak.

Avion ruske kompanije s7,koji je u subotu leteo iz Moskve za Tivat, zamalo se srušio uCrnoj Gori . Drama je počela kada je posada otkrila da se nisu uvukla zakrilca posle poletanja iz Moskve.

U avionu su bile članice poznate ruske ženske muzičke grupe Serebro (Srebro) koja je 2007. godine osvojila treće mesto na Evrosongu.

– Odmah posle poletanja nisu zatvorena zakrilca aviona i mogli smo da se srušimo. Naš avion je skoro sat vremena nestao sa radara i niko nije znao gde smo. Pre sletanja, kružili smo više od sat vremena – napisala je pevačica Olga Serjabkina na Instagramu.

Ovo su potvrdili predstavnici kompanije, objasnivši da je avion zaista sat vremena kružio iznad Crne Gore.

– Imajući u vidu vetar, dužinu piste i geografsku lokaciju aerodroma Tivat, pilot aviona odlučio je da obavi sletanje na aerodromu u Podgorici – objasnio je predstavnik avio-kompanije.

Na internetu se pojavio dramatični snimak na kojem posada priprema preplašene putnike na sletanje dok se u pozadini čuje vrisak. Nakon sletanja kabinom se prolomio aplauz.

Pogledajte snimke:

(dijaspora.news/telegraf.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top