All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Ovako Bosanac čeka NOVU GODINU na trgu u Beogradu!

U najveselijoj noći u Beogradu skupili su se ljudi sa svih strana. Iako je u ponoć zabeležena temperatura od -6, mnoge devojke su ispred Narodne Skupštine došle oskudno odevene. To, naravno, nije moglo da se desi jednom Bosancu, koji se spremio kako treba za doček na ulici.

– Gledam ovu polugolu ženskadiju, svaka od njih treba jednog dana majka da bude. Ja bogme nisam ni pomislio da izađem iz kuće bez dva para čarapa, debelog džempera, kape, šala i, što je najvažnije, dugih gaća. Da bih bio elegantan, obukao sam teget gaće, nisam baš hteo one zelene, vojničke – kaže Bosanac dok nam pokazuje šta ima ispod pantalona.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

– Izuzetno je bitno podmazati se. Sreća pa i u Beogradu ima sarajevskog bureka i sarajevskih ćevapa. I tako podmazan iznutra i obučen kako treba, ja sad mogu do jutra uz jarane iz Plavog orkestra – rekao nam je i odšetao u masu.

I zaista, ovaj Bosanac je ostao do samog kraja ispred Narodne Skupštine. Kada smo ga sat posle ponoći pitali da li mu je hladno, samo se nasmejao i opet pokazao na duge gaće.

Sad znate kako treba da se obučete za doček Srpske nove godine.

(Dijaspora.news/J.Stakić/[email protected])

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top