All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

OTKRIVENI JEZIVI DETALJI Srpkinja iz Austrije (26) bila živa kada je bačena u reku

Ubistvo Dženifer Vasić (26), čije je telo u aprilu pronađeno u austrijskom mestu Kirhbihlu u reci In još uvek nije sasvim rasvetljeno, ali postoje snažne indicije da će se to možda promeniti.

Nakon što su stigli rezultati obdukcije koju su uradili lekari u Gracu, utvrđeno je da je nesrećna devojka još bila živa kada je bačena u reku. Ipak, tačan uzrok smrti nije mogao da bude utvrđen zbog stanja tela koje je u vodi provelo skoro 60 dana.

 Međutim, sada na institutu Ludvig-Bolcman u Gracu potvrđeno je ispitivanjem sadržaja u plućima i jetri da je uzrok smrti utapanje, odnosno da je bila živa kad je bačena u reku.

Prema pisanju “Krone cajtunga” glavnoosumjičeni u ovom slučaju je četrdesetdvogodišnji N. B. koji je i svekar stradale Dženifer Vasić.

Tužilaštvo iz Insbruka veruje da je Vasićeva ubijena, ali advokat osumnjičenog zahteva puštanje njegovog klijenta na slobodu.

– Znamo da se Dženifer Vasić udavila, takođe znamo da su rađene dve autopsije i da nisu pronađene povrede, što znači da, ako je istina, moj klijent je morao da je veoma nežno odnese do vode – rekao je advokat Mustafa Tuncer.

Prema pisanju lokalnih medija, osumnjičeni se bori da bude oslobođen, a ako uspe to bi moglo da se dogodi i za nekoliko dana, piše “Rozenhajm 24”.

Podsetimo, Dženifer je nestala 2. februara na putu od posla do kuće, a njeno telo je dva meseca kasnije pronašao radnik hidroelektrane u Tirolu koji je u toku vožnje primetio beživotno telo u reci.

Nakon potvrde identiteta, policija je saopštila da je nesrećna žena nastradala pod sumnjivim okolnostima i da je verovatno žrtva nasilnog zločina.

Postoji sumnja da su bračni problemi imali ključnu ulogu u stradanju Dženifer Vasić. Tokom istrage je otkriveno da je planirala da napusti muža M. M. koji je imao ljubavnicu, ali i da povede svoje dvoje dece, od 2 i 4 godine, sa sobom.

Glavni osumnjičeni, koga je policija više puta saslušavala vezano za ovaj slučaj, viđen je kako je nesrećnu ženu svojim taksi kombijem pokupio 2. februara posle posla i odvezao ka Briksenu u Taleu.

On tvrdi da je tada Vasić na njen zahtev vozio ka Briksenu i da je ona u jednom trenutku histerično iskočila iz automobila. Ipak, jedna od glavnih stavku zbog koje je osumnjičen, jeste činjenica da je on, naknadno slao tekstualne poruke sa njenog broja telefona u njeno ime.

(Dijaspora.news/Blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top