All for Joomla All for Webmasters
Srbija

“Osvetnici” u Srbiji za pet dana zaradili 35 miliona dinara i skinuo sa trona domaći film

BEOGRAD – Film “Osvetnici – Kraj igre” (Avengers:Endgame) oborio je rekord koji je do sada držao domaći film “Južni vetar”, zaradivši na domaćim blagajnama za pet dana prikazivanja preko 35 miliona dinara, saopštio je distributer “Taramaunt”.

Film, koji zaokružuje priču dugu 11 godina, u svetu je, kako navodi “Taramaunt”, samo tokom prvog vikenda zaradio preko 1,2 milijarde dolara.

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje stiže posle 22 filma iz studija “Marvel”.

Film su režirali Antoni i Džo Ruso, Kevin Fejgi je producirao film, a glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, a glas Bredlija Kupera opet se čuje u ulozi Roketa.

Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Film je na repertoaru srpskih bioskopa od 25. aprila.

 

Dijaspora.news/Tanjug

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top