All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Opra bi “pregazila” Trampa na sledećim izborima, ali Amerikanci ne žele da se ona uopšte kandiduje!

Anketa ukazuje da u ovom trenutku oko 73 odsto demokrata preferira Opru Vinfri nasuprot aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa

Anketa, koju je sproveo “Politiko”, ukazuje da većina ispitanika više podržava voditelju Opru Vinfri nego aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Pobedio bih Opru, to bi bilo mnogo zabavno: Oglasio se Tramp povodom mogućnosti da mu slavna voditeljka bude protivkandidat

Iako je Opra Vinfri omiljena u Americi, glasači bi, kako ukazuje anketa “Politika”, više voleli da se ne kandiduje za predsedničke izbore u SAD 2020. godine.

Anketa ukazuje da u ovom trenutku oko 73 odsto demokrata preferira Opru Vinfri nasuprot aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Slična situacija je i među republikancima, čak 76 odsto ispitanika više podržava Opru Vinfri nego Trampa, prenosi “Politiko”.

Što se tiče ispitanika koji ne podržavaju jednu od dve velike američke stranke, oko 35 odsto podržava Vinfrijevu, dok se 30 odsto opredeljuje za Trampa. Oko 30 odsto ispitanika rekli su da nisu odlučili.

Većina ispitanika, međutim, smatra da Vinfrijeva ne bi trebalo da se kandiduje za predsednika SAD. Demokrate će, kako navodi “Politiko”, pre podržati nekog kandidate koji ima iskustva u politici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top