All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ONI SLAVE NOVU GODINU U JULU! ČEKAJU JE U JAPANKAMA I KRATKIM RUKAVIMA! Beogradsko naselje okićeno usred leta, a stanovnici imaju HIT REAKCIJE (VIDEO)

U naselju Vinča ove godine je prvi put postavljena novogodišnja rasveta, a izgleda da se nekome jako dopalo kako sijaju bandere, pa one sijaju i u julu!

Poznati tandem Marka Žvaka – Dušan Šaponja i Dušan Čavić – obišli su beogradsko naselje u kome se Nova godina proslavlja cele godine, barem tako izgleda kada se prođe ovim ulicama noću. Usred jula!

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Građani se ovde šale da “novogodišnje i božićne praznike proslavljaju u japankama, šortsevima i majicama kratkih rukava”.

 

– Ovde mi i dalje slavimo, samo veselo. Svima želimo sve najbolje u narednoj polovini 2018.godine. Samo da ste živi i zdravi – poručio je jedan mladić.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

– Ljudi bre, mi smo ovde okićeni petokrakama. Večeras doček, puno para vam želim. Evo stižu mi drugari – dobacio je drugi mladić.

 

– Mi smo najjači u Srbiji. Em imamo najveću osnovnu školu u Srbiji, em Novu godinu u julu. Slavićemo sve dok budu sijale ulice – rekao je jedan dečko koji je čekao drugare da odu na pivo u lokalni kafić i dodao da je njegov izbor garderobe za julski doček klasika “seljački”.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

I tako je Beograd dobio prvo “novogodišnje naselje”.

 

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top