All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

ONA JE ŽRTVA MONSTRUMA IZ NIŠA! Ispovest devojke koju je sa 12 GODINA Malčanski berberin satima SILOVAO I ZVERSKI SE IŽIVLJAVAO! (FOTO)

Prva žrtva “Malčanskog berberina”, silovatelja Ninoslava Jovanovića, tada trinaestogodišnja N.S.(26) danas je srećno udata i ima dva preslatka deteta. U njenom domu u Nišu priča nam da nije zadovoljna sudskom odlukom da se on pusti posle devet godina robije, ako mu je izrečena kazna 12,5 godina. I još dodaje da to što je pritvoren na 48 sati ne znači ništa jer poruke preko interneta ne mogu da budu osnova za neku ozbiljniju kaznu.

“Malčanski berberin” je te 2005. godine naveo tada dete N.S. u neku kuću i tu je obljubio, ali je pre toga ošišao. Kasnije je pokušao da siluje i drugu devojčicu, ali mu je ona nekako pobegla.

“On se tog dana pojavio na vratima naše kuće, zazvonio eto kao vi sada, a tu smo bili brat i ja. Imala sam dugu lepu kosu i on mi je rekao da može ta kosa da se ošiša i proda, a onda bi kao delili zaradu. Nije spominjao koliko novca bi to bilo, ali smo prihvatili poziv. Tada su bili izlepljeni natpisi po gradu da se otkupljuje kosa i pomislila sam da to ima veze s tim. Onda smo brat, ja i on krenuli bulevarom. Nešto smo pričali i ne sećam se kako se to dogodilo da je moj brat trebalo da se vrati kući. Nastavili smo da pešačimo on i ja”, priča N.S.

Ona kaže da su išli pešaka sve do neke vikendice, ali ne može da precizira gde je to bilo.

“To je bila nekakva kuća, malo zabačena, između Gornje i Donje Vrežine. Na ulici ništa nije slutilo da će učiniti jedno takvo monstruozno delo. Kada smo ušli odmah je postao drugačiji. Počeo je svašta da preti, ako ne uradim ono što želi. U jednom trenutku mi je rekao da ne mogu da pobegnem jer oko kuće on ima “svoje ljude”. Bila sam preplašena zato se mnogo toga i ne sećam. Onda je rekao da zna moju porodicu i da će mi ubiti majku i brata ako ne pristanem. To su bili strašni trenuci mog života, a ne znam period vremena koliko je to trajalo. Posle svega mi je rekao da mogu da idem i ja sam se peške vratila kući. Zbog svega toga njemu nije mesto u zatvoru nego u ludnici”, priča N.S.

 

FOTO: KURIR/M.S.

Ona ističe da je poruka svim roditeljima da dobro povedu rasčuna s kim im deca stupaju u kontakt.

“Sa drugom devočicom koju je pokušao da siluje, videla sam se s njom i isto je tako postupio. kasnije smo nekako prekinule kontakt. Nju je spasilo to što su meštani u blizini te vikendice videli njega sa devojčicom tako da mu je umakla. Pročitala sam negde da je tučen kada je bio mali i momak i kao da je to razlog što je to uradio. To je još jedan dokaz da je specijalizovanu zdravstvenu ustanovu. Svih ovih godina imam utisak da neko njega štiti. Zna se kako takvi prolaze u zatvoru, a njemu se ništa nije dogodilo i još je pušten 3,5 godine ranije iz zatvora”, kaže N.S koja živi u jednom niškom naselju.

Njoj je otac preminuo 2001. godine kada je imala samo devet godina.

Ninoslava u utorak puštaju na slobodu ili pritvor od 30 dana. Ninoslav Jovanović je pre dva dana ponovo zapao pritvora zbog krivičnog dela proganjanja jer je preko društvene mreže facebook slao lascivne poruke na profile više ženskih osoba. Njemu danas ističe 48 sati od pritvaranja zbog toga. U tužilaštvu su nam rekli da je za njegov slučaj odgovorno Više tužilaštvo u Beogradu koje će ga pustiti na slobodu ili odrediti pritvor do 30 dana.

Monstrum je, podsetimo, 2005. osuđen na 15 godina robije zbog solovanja, zlostavljanja i iživljavanja nad N. S, koja je tada imala samo 12 godina. Međutim, Apelacioni sud mu je smanjio kaznu sa 15 na 12 godina zatvora posle čega je pušten na slobodu.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top