All for Joomla All for Webmasters
Magazin

OGLASIO SE I SIMON: Ovo je njegova priča o sukobu sa Milicom!

Milica Dabović, bivša košarkaška reprezentativka, optužila je svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona da ju je davio i tukao u njenom stanu u Beogradu.

Milica je Šimeta prijavila policiji, te je njemu do daljnjeg zabranjen prilaz košarkašici. On tvrdi da je Dabovićevu samo gurnuo.

“Prosto samo želim da kažem to što Milica priča nije istina. Novinari su me zivkali zbog slika sa Sorajom, što je bio okidač. Ja sam joj rekao da sam je pozdravio pred njom na sajmu venčanja, i tada joj to nije bio problem, ali onda je mislila da je ja varam sa Sorajom. U stan sam otišao posle njenih poruka da dođem u stan, otišao sam da razgovaramo. Onda je najpre usledio verbalni okršaj, ali je sve preraslo u udaranje i grebanje, i onda ona ima obraza da pokaže ogrebotinu, na vratu, jer sam je odgurnuo od sebe”, priča sada već Miličin bivši dečko.

foto Printscreenfoto Printscreen

Simon ističe da Milicu nije udario, ali i da nije od nje uzeo novac, kao što je košarkašica izjavila nakon incidenta.

“Ja kao profesionalni sportista, bokser, kad bih ja udario nekoga, pogotovo žensko ne shvatate šta bi bilo toj osobi. Ona nema 50.000, 100.000 evra, nije ih videla ni na televiziji. Ona mene nije izbacila iz stana, jer ja imam svoj stan, tj. zajednički, koji sam kupio na njeno ime”.

Dijaspora.news/

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top