All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Obračun sa kriminalcima: Uhapšeni saradnici “kavačkog klana”, češlja se Crna Gora!

Saradnici tzv. kavačkog klana, među kojima je i Šćepo Rogaović, brat Duška Roganovića, koji je teško povređen u eksploziji bombe 25. aprila ove godine u Herceg Novom, uhapšeni su, pišu podgorički portal CdM.

Pozivajući se na svoja saznanja ovaj portal piše da su uhapseni i Ilija Aleksić i Goran Pantović, a svi oni su navodno bliski “kavačkom kriminalnom klanu”.

Ilija Aleksić je navodno blizak saradnik Vladimiru Roganoviću, bratu od strica Duška i Šćepa, a koji se u policijskim evidencijama vodi kao prijatelj članova “kavačkog klana“.

Pretresi u Herceg Novom su u toku.

Duško Roganović je povređen kada je daljinskim upravljačem aktivirana eksplozija koje je bila postavljena ispod njegovog vozila “golf 5“ dok je bio na magistralnom putu u blizini glavne autobuske stanice u Herceg Novom.

Foto: Facebook/Podrska Za Novljane Roganovic Vladimira,Duleta i Cadja,Uz Vas Smo!

Jaka detonacija je u potpunosti uništila Roganovićev auto, a povređenog su iz “golfa” izvukli prolaznici koji su se na licu mesta slučajno zatekli.

On je tada sa teškim telesnim povredama u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Meljinama, a nakon toga u Klinički centar Crne Gore. Amputirane su mu obe noge.

dijaspora.news

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top