All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

NOVI ŠOK U HAGU! Prije samoubistva Praljak ostavio još jedno pismo, evo za koga!

Slobodan Praljak ostavio je, osim pisma porodici, i pismo svojoj advokatici Niki Pinter. Pismo je nađeno prilikom pregleda Praljkove ćelije.

Dan posle samoubistva advokaticu je pozvala sudija koja sprovodi istragu o samoubistvu Slobodana Praljka i rekla da je pri pregledu Praljkove ćelije nađeno i pismo za nju.
“U njegovoj smo sobi, među ostalim stvarima, našli i kovertu na kojoj piše – Nika. To je pismo za vas,” prepričala je Nika Pinter za Jutarnji list razgovor sa sudijom.

NOVI ŠOK U HAGU! U PRALJKOVOJ ĆELIJI PRONAĐENA MISTERIOZNA KOVERTA: Pre samoubistva ostavio još jedno pismo, evo za koga!

Nika Pinter zastupala je Praljka od trenutka njegove predaje Haškom sudu i kroz ceo taj niz godina klasičan se odnos advokat – klijent izgubio, postali su kućni prijatelji.

Pre odlaska na izricanje presude rekao joj je:

“Budi i dalje čvrsta i govori kako i govoriš. Uputi ih na Arhimedov zakon”.

Sadržaj pisma koji je ostavio još ni njegovoj advokatici nije poznat, reč je o dokumentu koji je trenutno predmet istrage o samoubistvu, ali će ga Nika Pinter dobiti po završetku istrage.

Njegova advokatica kaže kako je bio čovek koji ne ostavlja stvari nedovršene pa je očito sve pomno isplanirao i o svom samoubistvu.

dijaspora.news/Jutarnji.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top