All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

NIJE IM PRIJALA PROSLAVA 30 GODINA OD RAZVODA! LJUTI NA BIVŠU SNAJKU: Obrukala nas je u celoj Jugoslaviji!

Otac i sestra nekadašnjeg muža Mirjane Milovanović, koja je slavila 30 godina od razvoda, ne žele više nikad da je vide.

Mirjana Milovanović (62) napravila je slavlje povodom 30 godina od razvoda od supruga. I dok se s 90 zvanica veselila, sve to se nimalo nije svidelo familiji njenog bivšeg muža.

Pero, kako je ime čoveku s kojim je bila u braku, neće da govori o Mirjani, ali je zato njegova sestra oplela po nekadašnjoj snaji:

– Pero je u šoku. Ovo je strašno što je Mirjana uradila. Izbrukala je porodicu u celoj Jugoslaviji! Sramota, da je svi gledaju onako u venčanici! Nije meni do nas, nego do njihove dece, sinova mog brata. Oni žive u Švajcarskoj, ali se ova bruka i do tamo pročula. Zovu ih ljudi stalno i pitaju: „Šta vam majka to uradi?!“ Pero je u odličnim odnosima sa decom, ima i unuke sad, a oni nisu hteli da dođu na tu njenu proslavu – priča Javorinka Milovanović za Kurir.

Mirjanin bivši svekar Dušan Milovanović (92) kaže da su ona i Pero živeli u Švajcarskoj i da je ona ostavila muža i sinove.

– Šta hoće više, pa ona ga je ostavila… Raša i Mirko su tad imali pet-šest godina, naša porodica ih je odgajila. Mirjana je otišla s drugim čovekom! Moje njive je prodavala, Pero je pokušao s njom da priča, ali mu je okrenula leđa. Šta je s tom ženom, je l‘ drogirana? – kaže Dušan.

– Sinovi nisu u dobrim odnosima s majkom, ovo joj nije trebalo. Šta će kad ostari ovako kao ja, ko će da je čuva? Niko od naše porodice ne želi ni da razgovara s Mirjanom, ni da je vidi više nikad u životu!

(dijaspora.news/kurir.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top