All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

NI REŠETKE NE MOGU ZAUSTAVITI LJUBAV: Rekli sudbonosno da u zatvoru, a poklon čuvara ih posebno obradovao!

Mlada u belom sa buketom u ruci, matičar, kumovi, svadbena torta – ali umesto svadbenog salona soba za posete dobojskog zatvora.

Mladoženja u zatvorskoj jedinici broji četvrti mesec trogodišnje kazne za razbojništvo. Ali to mladu nije sprečilo da kaže “da”.

“Isplati se čekati. Ja sam zadovoljna današnjim danom, svidelo mi se sve ovde zahvalna sam, iznenadila sam se da je ovako bilo, srećna sam. Meni je bitno da se mi volimo. Najbitnija je porodica”, kaže Sanja Vuijićić.

Za mišljenje sredine, ne mare. O svadbi uz prsisutvo zatvorskih čuvara, baš i nisu maštali, ali im nisu poremetili najvažniji dan.

“Zajedno smo već 5 godina, imamo dve devojčice, da, tu sam u zatvoru, ovo je sve dobro, sve dobro funkcioniše”, rekao je Boris Marilović.

Nesvakidašnji zahtev Uprava zatvora dobila je pre mesec dana. Umesto mladoženje službeno su zatražili potrebnu dokumentaciju, a ni na daru nisu štedili.

Od domaćina je poseta bez nadzora i vreme koliko žele da provedu zajedno. Jedan porodični ručak, druženje u porodičnoj atmosferi”, kaže Branko Miletić, upravnik KPZ Doboj.

I matičar i odbronik prizanju da im je današnja venčanje, najneobičnije u karijeri. Treme i znatiželje bilo je više nego kod mladenaca.

“Svakako neko interesovanje je budilo u meni, ništa posebno izuzev osim da vidim kako će sve proteći”, rekao je Zoran Ristić.

Poslednje vjenčanje u dobojskom KPZ – u imali su kažu pre šest-sedam godina. Slučajno ili ne, mladenci su, kao i današnji, bili sa područja Dervente, a koliko znaju, ta ljubav i danas traje.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top